Ce mai purtăm în toamna asta

O dată cu venirea toamnei poate multe dintre noi ne gândim că trebuie să ne înfofolim și să renunțăm la haine elegante dacă pot spune așa . Eu una .. toamna și iarna parcă nu îmi mai arde de rochii și mai ales de bodycon sau de bluzițe subțirele elegante. Eu vreau bluze din materiale moi și călduroase,pantofi comozi cu talpă joasă și gata.

Sunt genul ală care vara umblă cât mai dezbrăcată pentru a prinde tot soarele și iarna iau 2-3 rânduri de haine. Cu toate acestea de multe ori îmi impun eu și vreau să ies din sfera mea de confort așa că trec și la purtat botine cu toc mai mare sau mai mic, rochii și chiar bluzițe mai subțirele atunci când am de mers undeva sau chiar și la servici.

Acum de la un timp recunosc cu mare rușine că m-am cam îngrășat și evit cât pot de mult rochiile mulate chiar dacă îmi plac tare mult, însă am văzut modele tare drăguțe și pentru noi astea cu burtică.

Am căutat cheap bodycon dressesși am găsit 🙂 Zi tu că nu sunt frumoase… și da din nou roz pudrat pentru toamnă .Aceste rochii pot fi purtate lejer atât în oraș cât și la birou… Zi tu cum să nu porți rochii toamna, le poți refuza ?

 

Și pentru că ziceam mai devreme că în sezonul rece prefer bluzițele groase și călduroase, am mereu nevoie și de ceva mai subțire pentru că la servici nu pot merge ca și o ceapă :)) La job îmi aleg mereu bluze subțiri, elegante și ușor de purtat. Trendy tops un criteriu după care mă ghidez mereu când îmi aleg bluzele. O vai cine ma pus să întru pe Fashion Mia... am găsit o mulțime de modele și mai elegante și mai sport.Nu mă pot hotărâ, trebuie să dau cu banul și apoi să le găsesc defecte sau le pun toate pe wishlist și fac tot posibilul să mi le iau.

Un top 3 al preferințelor mele ar fi:

Acum zi tu pe care să o aleg :)) Oricum prețurile sunt acceptabile și poate pentru moment îmi aleg măcar 2 ,asta dacă nu mai răsfoiesc site-ul și mai găsesc și altele.

 

Tu cum preferi să te îmbraci toamna ? Porți rochii, bluze sau cămăși? Sau ești mai pe genul sport ca și mine de altfel ?

 

 

Deyutza

4 Comments

  1. Genul sport prefer, dar port si rochii. Imi place mult de tot ultima rochie pe care ai postat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.