Review- RISING LASH HD MASCARA

Mascara este unul dintre produsele de cosmetică care nu îmi lipsește mai niciodată și care îl folosesc zilnic. Atunci când nu am chef să mă machiez un fond de ten, un balsam de buze și un rimel îmi sunt de ajuns. Nu am genele lungi ba din contra sunt scurte dar destul de dese. Am tot încercat multe mascara la viața mea și încă nu m-am oprit la una. Unele mi-au plăcut  și le-am recumpărat iar cu altele nu m-am înțeles deloc cu toate astea mereu am încercat produse noi.

De îndată ce am deschis acest mascara de la Flormar Rising Lash HD pot zice că m-a cucerit periuța.

Deși am genele scurte nu îmi plac și nu folosesc pensule din alea groase.Acelea mi se pare că îmi încarcă foarte tare genele și le fac așa ca piciorușele de păianjen.Acum uitându-mă la poza realizez că nu am separat foarte bine genele,am aplicat rimelul în graba dimineața.

Mascara aceasta are pensula triplă ce oferă o separare perfecta a genelor, volum masiv, curbare și alungire fantastica. Aceasta este descrierea oficială dar și părerea mea. Eu fără rimel sunt așa cam ștearsă și cum ochii mici, acest produs cosmetic pe mine mă ajută enorm. Un rimel bun îmi deschide privirea și mi-o intensifică foarte mult.Uleiul de măsline și pudra specială sunt două ingrediente minune care ajută la hrănirea genelor, oferă un finish neted cu textură mătăsoasă și cresc efectul de volum. De asemenea această  mascara este de un negru intens și foarte sexy.

Ambalajul este unul simplu,banal,negru …. nimic deosebit pe dinafară :)toată treaba este în interior 🙂

Valabilitatea sa este de 6luni de la deschidere și oricum nu recomand ca rimelul să se folosească mai mult de atât pentru că poate provoca iritații sau chiar conjunctivite.

Nu curge , nu se fărmițează și se demachiază foarte ușor. Am încercat cu apa micelară de la Farmec și a trecut testul. Nu îmi plac rimelurile waterproof sau cele care se demachiază greu, acesta nu se încadrează în aceste criterii așa ca are un big like de la mine.

Ca și preț nu știu să spun pentru că nu mai este pe site și nici nu l-am găsit în magazine online, sunt sigură însă că se găsește la standurile Flormar.

 

 

În concluzie îmi place această mascare și dacă o găsești prin magazine și nu ai încercat-o încă zic să nu o treci cu vederea.

Deyutza

22 Comments

  1. Interesant rimelul de la Flormar, nu l-am încercat. Momentan folosesc un rimel de la Yves Rocher de care sunt foarte mulțumită dar dacă voi avea ocazia o să-l încerc și pe asta de la Flormar.

  2. Interesant.NU l-am incercat.Poate voi incerca si eu acest rimel.N am folosit niciodata rimel de la Flormar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.