Saturday’s Theme-40. Autumn Colors

Luna octombrie debutează cu frig și vreme urâtă,mda era de așteptat.Prima temă a lunii  este culorile toamnei după cm poate ți-ai dat seama din titlu. De obicei nuanțele pământii, arămiu, maro sunt folosite  însă eu am vrut altceva de data asta.

Pentru că nu vreau manichiuri monotone și vreau cât mai multă culoare, m-am gândit să  îndulcesc manichiura cu o nuanță tomnatică dar totuși nu una mohorâtă și banală. Frunzele nu aveau cum să lipsească la fel și copacul care își pierde podoaba 🙂 Cam asta e și singurele lucruri care îmi plac toamna, peisajele cu frunze, culori arămii,ceaiuri și ciocolată caldă….În rest să fie vară :))

Așa dar am început cu baza Melkior 9în 1 , am aplicat 2 straturi de Inglot nuanța 636,pe mijlociu am aplicat essence #33 iar modelul ștampilat a fost cu GoldenRose Color Expert #61. Am sigilat totul cu top coat gel de la Essece și gata. Modelele ștampilate au fost de pe două matrițe Bornpretty,la fel și șampila cea mică BP- 19 iar cea mare BP L011 .  Le găsești pe site dacă ești interesată de ele, iar dacă vrei poți beneficia și de reducerea de  10% dacă la finalul comenzii în căsuța de discount scrii BNDX31 .

Am purtat manichiura aproape 2 săptămâni și mi-a rezistat foarte bine. Mie îmi place…ție ?

Tu ce nuanțe porți pe unghii toamna ?

 

 

Și pentru că suntem în luna octombrie luna aceasta ne așteaptă teme cu motive Halloween și tot ce ține de ea.  🙂 în concluzie manichiuri înfricoșătoare 🙂  sper doar să nu fie ceva de speriat la modul de execuție :))

 

Hai să vedem fetele cum au reprezentat toamna pe unghiile lor.

 

Deyutza

46 Comments

  1. Foarte frumos modelul de manichiura, este perfect pentru toamnă ?. În general toamna prefer sa port nuanțe mai închise, mate spre maro. ?

    • De asta am vrut eu sa ies din tipar 🙂 pt ca maro si nuante inchise mate se poate de obicei. Dar vor veni si manichiuri din alea 🙂 cu siguranta

  2. Imi plac mult culorile toamnei si unghiutele ce amintesc de pictorita Toamna, sunt pe pläcul meu, mai ales cand sunt realizate cu maiestrie! <3

  3. Doamne ……..stii cantecul acela „” Ma ucide ëa „”” , Tu ma ucizi iar ,cu minunatiile astea de unghiute . Raman cu gura cascata cum se spune la cat de frumoase sunt !!!! Nu mai spun nimic ,nu mai am cuvinte !

  4. Imi place cum ai asociat nuanțele intre ele! Imi place mult nuanță de la GR! Frumos rezultatul final

  5. Inainte de a vedea pozele m-am gandit ca nu trebuie sa lipseasca de pe unghiute frunzele. Si nu au lipsit.

  6. Sunt superbe!!Ador culoarea si sunt odsedata dupa frunzulite,in fiecare toamna telefonul este plin cu poze?

  7. Superba manichiura. Nu stiu daca imi place mult acel mov si felul in care arata pe unghii sau imi place mijlociul care are acele particule mov foarte interesante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.