Review- Lipgloss Flash de la Flormar

Nu știu cum ești tu dar eu rar ies din casă fără să am ceva pe buze.Fie că e un ruj sau un balsam de buze sau orice altceva, important e că trebuie să fie ceva acolo. Dacă am un machiaj mai complet sau dacă merg la servici atunci clar un ruj este obligatoriu. Rujurile mate și cele rezistente au fost preferatele mele în ultima vreme. Dacă sunt o oarecare addicted pentru tot ce ține de buze, atunci hai să îți povestesc câte ceva și despre acest Lipgloss Flash de la Flormar.

Obișnuită în ultimul timp cu rujurile mate și rezistente lipGloss-ul a fost o surpriză plăcută pentru mine.Este destul de pigmentat dar și destul de rezistent pe buze. Cel puțin la mine a rezistat destul de bine chiar și după ce am ”ciugulit” ceva și am și băut. Undeva la 3-4 ore sau mai bine și asta e foarte bine având în  vedere că e un lipgloss și nu un ruj rezistent.Îl port și la servici și nu mi se o nuanța stridentă. Eu am nuanța Flare Ruby 01 și chiar ma nimerit 🙂 Îmi place mult modul de aplicare al acestuia, e puțin diferit de lipglosurile obișnuite. Ambalajul este din plastic și în capătul tubului este un mic burețel cu ajutorul căruia se întinde produsul pe buze. Tubul are o cantitate generoasă de produs, are 12 ml, îmi ajunge o perioadă bună mai ales că zilnic folosesc tot alt și alt ruj și pentru că nu e nevoie de mult produs la aplicare. Totuși trebuie de menționat că  acesta expiră la 12 luni de la deschidere.Produsul se întinde ușor și uniform, îmi place. În momentul în care pe burețel nu mai este suficient produs pentru a aplica pe buze, se strânge ușor ambalajul și acesta se îmbibă de luciu. Îmi place că nu se strânge după un timp și se duce treptat de pe buze.Eu l-am folosit și peste un ruj mat și mi-a ținut mult mai mult.Nu usucă buzele ba din contra le hidratează și le face foarte moi.

Rezultatul e puțin shinny însă nu exagerat și cel mai important fiind un lipgloss nu e  lipicios. Urăsc acele produse de  care mi se lipesc toate multele, firele de păr sau mai știu eu ce.

Printre ingredientele care le are am zărit calciu și ulei de cocos aceste două ingrediente le știu și eu și mi se par și bune.Pe restul nu le cunosc și nici nu mă bag, aa de fapt mint,mai e ulei de castor și parfum… Parfumul e unul care îmi aduce aminte de copilărie…o aromă de gumă de mestecat sau așa ceva,oricum îmi place.

Momentan nu îl mai văd pe site-ul oficial însă cred că se găsește în magazinele fizice sau alte magazine care comercializează produse Flormar. La momentul când l-am primit era undeva la 35 de lei… un preț decent zic eu.

12ML , 6 nuanțe disponibile pentru toate gusturile …în concluzie trebuie căutat 🙂

Și cam așa arată pe buzele mele.

Ce zici te-am făcut curioasă ? Îl cauți și tu ?

Deyutza

47 Comments

  1. Nici eu nu ies din casa fără ruj ?, în niciun caz. Am avut norocul sa câștig lipgloss-ul de la Flormar și sunt super încântată de el și de consistența lui. Îmi place totul la el, mai ales modul de aplicare, îl recomand cu încredere.

  2. Nici eu nu ies din casa fara a purta ruj. Cu toate ca nu am nici un produs Flormar cred ca voi incerca un ruj de la ei.

  3. Pare un produs foarte bun , iar nuanta este una frumoasa si iti sta foarte bine cu el 😉 o sa il caut si eu 😉

  4. Din descrierea tare este un produs bun, îmi place nuanța de pe buzele tale și presupun că și celelalte 5 nuanțe sunt la fel de frumoase și de calitate că toate produsele Flormar 😉 acum că a venit vremea rece ne trebuie un rom sau un gloss hidratant 🙂 mulțumesc pt articol! ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.