Melkior lanseaza azi Paleta Smokey Eyes

Uite ce iti trebuie pentru Smokey Eyes Look !

Smokey eyes este unul dintre cele mai cerute machiaje si sunt convins ca fiecare dintre voi a apreciat privirea patrunzatoare si sexy pe care o ofera ochii bine conturati.

Acest machiaj este sofisticat si stilat, doar daca este bine realizat, motiv pentru care am sa va impartasesc pasii pe care sa-i urmati pentru un look impecabil.

Tot ceea ce aveti nevoie pentru un smokey clasic si simplu de realizat se gaseste in kit-ul Smokey Eyes Palete Melkior.

Cheia unui machiaj reusit consta in blending, deci regula cea mai importanta este sa amestecati culorile pentru un aspect profesional.

 

·         Incepeti prin aplicarea unei baze pentru fardul de ochi, rolul acestuia fiind de a impiedica fardul sa se stranga in pliuri și,  totodată, de a-l face sa reziste mai mult.

·         Aplicati Fardul de Pleoape Diaphane pe intreaga suprafata a pleoapei si pe arcada. Folositi acelasi fard si in coltul intern al ochilor pentru a da luminozitate.

·         Folositi Pensula de Fard Melkior (ref.14132) si aplicati culoarea medie – Fardul de Pleoape Chocolate – pe pleoape pana in pliu si pe linia genelor inferioare.

·         Urmatorul pas consta in aplicarea Creionului Khol Negru pe linia genelor superioare si inferioare, avand grija sa ajungeti cat mai aproape de baza genelor.

·         Pentru intensificarea culorii si fixarea creionului, aplicati cu o pensula mica, de precizie, Fardul de Pleoape Black Velvet de-a lungul liniei genelor superioare si inferioare.

·         Ulterior, aplicati doua straturi de Mascara Extra Volume și, optional,  puteti completa machiajul cu gene false pentru un look dramatic.

·         Pentru a echilibra machiajul, folositi pe buze un ruj in nuante neutre sau un gloss natural.

Paleta Smokey Eyes Melkior cuprinde: Black Eyeliner, Chocolate, Black Velvet, Diaphane, Mascara Extra Volume.

Ready to party!

 

Pret > 99,90 lei ce zici o cumperi ?

Deyutza

8 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.