Produse de nail art de la Beautybigbang

Beautybigbang un nou site, descoperit recent  unde găsești tot felul de chestii și accesorii de beauty, make-up și nail art. La prima comandă bineînțeles că m-am aruncat pe câteva produse pentru nail art 🙂

De ce? nu mai e cazul acestei întrebări :))

Am optat pentru o ojă cu efect de oglindă , un glitter hollografic și câteva smile face waterdecals.

Dintre toate 3 de glitterul hollografic  sunt cel mai încântată. Îmi place mult cât de frumos se întinde pe unghie și ce efect frumos redă. După mine nici nu aș mai aplica nimic peste frumusețea asta, bine după cum se vede nici nu am aplicat nimic am lăsat așa unghiuțele.

Aceste mici waterdecals cu smiley face le-am ales gândindu-mă că voi face o manichiură ceva pe tema asta. La momentul când am pregătit manichiurile n-am avut inspirație  absolut deloc.  După cum poate se vede în poze…. manichiura aceasta n-are nici o treaba cu aceste waterdecalsuri dar mai mult de atât nu ma dus capul la acel moment.Clar vor urma teme unde  voi avea ocazia să le refolosesc și sper ca atunci să am mai multă inspirație. Până una alta doar cu atât mă pot prezenta.

A  treilea produs ales a fost lacul de unghii cu efect de oglindă. Prima de acest gen și mi  s-a părut foarte interesantă. La fel de interesant mi s-a părut și felul cum sa exfoliat. La câteva zile de când aveam aplicată oja se exfolia câte un strat transparen ,lacul rămânea dar luciu dispărea. Cu toate acestea câteva zile am avut unghii frumoase și cu un efect foarte frumos. De asemenea trebuie avut grijă și cum se aplică lacul de unghii pentru că am avut probleme la felul cum se vedea, sau cum se distribuia pe unghii. Am reușit într-un final după mai multe încercări iar rezultatul e cel mai de mai jos.

 

 

În concluzie toate produsele îmi plac și e posibil să îmi mai aleg câte ceva de la Beautybigbang .

Trebuie să le mai testez și trebuie să mai încerc și ceva  modele peste ojă respectiv glitter, sunt sigur că ar da foarte bine. Trebuie să am puțin timp liber și ceva inspirație și totul se rezolvă.

Tu ai comandat până acum de pe acest site? Cum ți se par produsele ?

 

Deyutza

22 Comments

  1. Nu am comandat de la ei pana acum. Ultima nuanta imi place mult. Si smiliurile sunt interesante, dar nu ma prea atrage nuanta de albastru cu care le-ai folosit. Si prima are un efect interesant, dar m-a cam luat durerea de cap doar din poze. Asta pentru ca am probleme cu vederea si anumite combinatii de culori.imprimeuri ma deranjeaza vizual.

  2. Nu am comandat până acum de pe acest site dar par foarte interesante produsele lor. Îmi plac rezultate manichiurii, sunt tare drăguțe. ❤❤

  3. mi-ar placea si mie glitterul hollografic , dar mai ales lacul de unghii cu efect de oglindă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.