Saturday’s Theme-38. Leaves

Hello, Hello , uite că a venit și vremea când prezint prima manichiură de toamnă pe anul 2017.Mda tema aceste sâmbete este leaves- frunze.

Deși suntem trecut bine de jumătatea lunii septembrie abia acum s-a făcut simțită toamna aia rece și ploioasă. Cu toate acestea  am ales să îmi înveselesc unghiuțele cu ceva colorat dacă pot spune așa. Am ales acest verde strălucitor de la Aura. Este o ojă magnetică și mi se pare că arată foarte bine în combinație cu frunzele albe. Deși e frig la noi încă mai sunt frunze verzi și puține sunt galbene și căzute pe jos.De acea am lăsat frunzele îngălbenite și tonurile de maro, bej – pământii mai pe la mijlocul lui octombrie 🙂

Manichiura de astăzi a fost simplu și rapid de realizat, am aplicat baza apoi pe cele 3 unghii am aplicat câteva waterdecals cu frunzulițe , am sigilat totul cu top coat și gata.

Nu mă mai lungesc pentru că sunt foarte obosită și o să vorbesc doar în dode și pentru că dacă o fac ajung  să scriu acest articol până duminică 🙂  mai am 10 minute. :))

Acestea fiind spuse … sunt curioasă tu cum vezi această toamnă până în acest moment.

 

 

 

Deyutza

7 Comments

  1. Eu toamna pana in momentul de fata o vad cu animalute harnicute care isi strang proviziile pe ultima suta de metri, cu copacei care isi schimba usor usor culoarea, cu acel gri inchis din vazduh care ne face sa ne cufundam in paturi calduroase…ooof…ma opresc aici :))
    Cat despre modelul tau…imi da acea stare ca a venit toamna, este foarte dragut si imi place ca ai facut model doar pe 3 degete :):*

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.