Nail art by Bornpretty & Flormar

Luna August s-a lăsat cu câteva colete primite.Printre ele a fost cel de la Flormar pe care ți l-am arătat deja dar și de la Borpretty. De la Bornpretty ți-am arătat deja în postări ce am primit ( aici și aici) iar acum a venit rândul ultimului produs primit.

Ce mi-am mai ales de data asta? O folie cu multe waterdecasluri cu diferite imagini din diferite orașe. Le Tour Eiffel sau BigBang sunt doar câteva dintre imaginile reprezentate pe acea folie.

Eu am ales pe o unghie Turnul Eiffel și pe una BigBangul. În completarea sa am aplicat pe celelalte unghii superba ojă de la Flormar.

Este prima ojă din această gamă și prima care ma cucerit a fost pensula lată și ușor de folosit. Apoi de la prima aplicare stratul a fost opac și nuanța foarte frumoasă. Pentru un efect mai frumos eu am aplicat 2 straturi și gata manichiura mea.

Aaaa și ca să continui cu waterdecalsul pentru cine nu știe am decupat câte o imagine, cele dorite și le-am pus într-un păhărel cu apă, după ce s-au înmuiat le-am aplicat pe unghii și cu ajutorul instrumentelor și a base-coatului am decupat după forma unghiei. Aș putea spune că e simplu dar tot odată complicat, mi-a luat ceva timp până am prins șmecheria să îmi iasă imagine întreagă pe unghii 🙂

Rezultatul – o manichiură elegantă  și plăcută privirii.Nuanța ojei ma cucerit pe loc iar waterdecalsul îmi place că are multe imagini și il pot folosi mult și bine până să îl termin.Zic asta pentru că de obicei aceste folii sunt în general de 10 bucăți și dacă vrei o manichiură.

 

Cam asta e cu manichiura mea de azi , sper să îți placă și de ce nu aștept părerea ta.

De asemenea sunt curioasă ce părere ai și despre lacurile de unghii de la Flormar.Ai încercat lacurile din această gamă, cum ți se par ?

 

Deyutza

16 Comments

  1. Nu numai ca este o manichiura eleganta, dar este si foarte frumoasa. Aceasta manichiura imi aduce aminte de niste cescute de portelan pe care le avea bunica.

  2. Nuanta lacului de unghii de la Flormar este splendida. Te apreciez din ce in ce mai mult pentru manechiurile pe care ni le prezinti in ultima vreme, amintindu-mi de inceputuri. Deci …. perseverati, fetelor.

  3. ma uimesti mereu cu calitatea de a avea multa rabdare sa faci ceea ce faci,felicitari draga mea!

  4. E frumoasa combinatia. Eu nu reusesc sa imi pictez unghiile in mod clasic, darmite cu ceva mai complicat asa ca ma limitez la admirarea imaginilor postate pe blog.

  5. Eu am cateva rujuri de la Flormar care imi plac foarte mult. Aceasta nuanta e superba si admir manichiura ta.

  6. imi place combinatia de culori ,asa de toamana ,pentru mine destul de greu cu aplicarea de stampile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.