Prima mea ojă thermo de la Bornpretty

Prima mea ojă Thermo , a fost cea de la Bornprettystore  . Încântată maxim pentru că tot văzusem pe ici pe colo și îmi doream și eu.De la noi nu știu de unde să îmi cumpăr așa că salvarea mea a venit din nou de la site-ul unde găsești cam tot ce îți dorești în materie de nailart.

Pe site se găsesc mai multe variante de oje thermo dar eu am ales varianta de 6ml în două nuanțe care mie îmi plac mult roz și mov.

Rozul este în varianta la cald iar mov-ul în varianta rece.Se găsesc în mai multe variante de culori dar și mai multe variante de sticluțe mai ieftine sau mai scumpe. Acum sticluța costa 8,92$  dar eu cred că am luat-o mai ieftină puțin și oricum dacă ești atentă la promoții o poți găsi și tu mai ieftină dacă își dorești o asemenea ojă.În plus pentru o reducere suplimentară la finalul oricărei comenzi poți să adaugi codul BNDX31 și mai beneficiezi de o reducere de 10% .Mie mereu îmi prinde bine orice reducere și profit de orice se ivește 🙂

Și să revenim la ojo și nuanțele ei…. am încercat eu să redau frumusețea ei naturală dar din păcate nu am reușit întru totul. Am încercat cu apa caldă și apă rece cu ghiață dar în poze nu se vede foarte reușit . A se vedea primele 2 poze…. cel mai bine mi-a ieșit totuși când mi-a fost frig la mâini sau când am fost afară.

Un aspect care nu îmi place sau mai bine zis la care nu mă așteptam este faptul că oja este prea subțire și pentru a ajunge la aspectul din poze am aplicat cred că vreo 5-6 straturi.

 

Apă caldă ⇓

 

Apă rece ⇓

 

 

 

Per total îmi place și vreau să o mai încerc mai ales acum că vine frigul și clar schimbarea va fi mai evidentă și de asemenea vreau să o încerc și cu ceva model nu doar așa simplă.

 

Ție îți plac ojele thermo? Ai una? Daca ar fi să îți cumperi una ce combinație de culori ai alege ?

 

Deyutza

10 Comments

  1. Frumoasa oja si interesanta ; eu nu am incercat astfel de oje pana acum , poate o sa incerc pe viitor 😉 pacat ca trebuie sa o aplici de asa multe ori 🙁

  2. Foarte faine culorile.Am si eu cateva oje termo de la BPS insa nu am avut probleme cu acoperirea, doua straturi sunt suficiente!Sa o folosesti cu drag!

  3. pentru mine este prea stridenta dar arata bine pe ungiute,nu imi place ca trebuie aplicata de mai multe ori

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.