Cum alegi masa de bucătărie

Vine un moment în viața ta când îți dorești o schimbare. Femeile de obicei își doresc o nouă coafură sau o nouă culoare de păr, o garderobă nouă sau orice altceva le încântă sufletul. Uneori îți dorești să faci o schimbare dar nu neapărat la tine personal, vrei să schimbi câte ceva prin casă. Începi cu zugrăveala și apoi poți continua cu o mobilă nouă.

Dacă te gândești să începi cu bucătăria atunci trebuie să iei în seamă și câteva sfaturi.Bucătărie este oarecum centru casei, pentru că o mare parte din timp ni-l petrecem aici, mai ales noi femeile. De aceea, amenajarea bucătăriei și alegerea mobilierului reprezintă o decizie foarte importantă.

O masă de  bucătărie ar fi un prim obiect care trebuie achiziționat. Tot odată trebuie avut grijă și la câteva criterii înainte de a o alege. Ai să zici sunt o mulțime de mese de bucătărie , ce e așa greu să alegi o masă bucătărie.

Ce trebuie să știi înainte de a alege o masă bucătărie

Criteriile legate de aspect și design sunt importante, însă nu cele mai importante. Utilitatea, optimizarea spațiului, posibilitatea de a se extinde, dimensiunea, distanța minimă între locuri, poziționarea față de celelalte piese de mobilier, rezistenta sunt  doar câteva aspecte esențiale la care trebuie să iei seama dacă vrei să alegi o masă de bucătărie potrivită pentru tine.

Fie că alegi o masă extensibilă bucătărie sau optezi pentru o masă bucătărie lemn, aceasta trebuie să se integreze bine și cromatic cu restul bucătăriei tale.

De asemenea trebuie să fii atentă al preț și să îți găsești o masă de bucătărie la preț avantajos.

Dacă ai o bucătărie mare și spațioasă atunci ești o norocoasă pentru că îți poți alege ce orice model dorești. Sunt o mulțime de mese de bucătărie care se potrivesc unei bucătării mari. În funcție de cum ai mobilat totul poți opta pentru o masă bucătărie lemn. Acest tip de material poate fi melaminat, furniruit cu furnir natural sau lemn masiv.De la finisaje simple, fără textură, mate și lucioase la finisaje texturate cu imitații de fibră lemnoasă cum ar fi fagul, nucul, frasinul sau stejarul  acest tip de material are o paletă largă de modele.  O masă dintr-un astfel de material cu siguranța va rezista mult pentru că odată prelucrat lemnul acesta rezistă la umezeală.Așa dar dacă ai o bucătărie mare și încă nu știi ce să alegi eu spun să iei în considerare și masa din lemn.

Dacă te afli printre ”nefericitele” care au o bucătărie mai mică și astfel un spațiu mai redus atunci o alternativă bună ar fi o masă extensibilă bucătărie. Nu uita totuși că stilul mesei de bucătărie trebuie ales în funcție de stilul acesteia.

În concluzie alege o masă de bucătărie din materiale de calitate, materiale care să reziste foarte bine în timp. Piața de materiale este destul de mare, însă alegerea trebuie să fie bazată pe calitate și stil.

Am găsit pe maderomania.ro o mulțime de modele de mese și nu numai. Made Romania este magazinul online care dorește sa reunească cele mai bune produse romanești și să le ofere clienților din Romania la prețuri extrem de competitive. Dacă te-am făcut curioasă nu rămâne decât să dai și tu un ochi poate faci o schimbare în casa ta.  🙂

 

Deyutza

One Comment

  1. imi plac modelele ,eu am o bucatarie relative mica si mi-am cumparat o masa extensibila de care sunt multumita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.