Saturday’s Theme-37. Coral

Cea de-a 37a temă , de la mijlocul lunii septembrie vine din nou cu o temă colorată.Aș putea spune că e o temă mai de vară decât de toamnă, bine dar nici vremea de afară nu e  o toamnă veritabilă.Asta până săptămâna viitoare când trecem la frunze și când din ce am înțeles la meteo se schimbă și vremea.

Așa dar pentru astăzi avem corai, cred că e singura ojă pe care o am și care o folosesc de vreo 2-3 ani.O am de la Avon și am dat în jur de vreo 10lei pe ea sau mai puțin.

Pentru că nu puteam lăsa manichiura așa simplă , pe inelar am făcut un degrade mi se pare că aceste nuanțe le stă tare bine împreună iar combinația din cele 3 nuanțe este reușită.Asta e părerea mea sunt curioasă a ta care este.

Așa dar pe inelar am făcut degradee cu burețelul, pe mijlociu și arătător am lipit două stickere cu floricele în nuanțe asemănătoare iar pe degetul mare și pe cel mic am făcut câte 2 puncte.

Totul a fost sigilat cu top coat-ul de la Essence pe care nu l-am mai găsit în magazine și îmi pare tare rău 🙁  Ca și bază am folosit nelipsita Eveline 8 în 1 și gata manichiura. Sunt sigură că și cele mai nepricepute mânuțe reușesc să facă o astfel de manichiură.

Până săptămâna viitoare când ne vedem cu o nouă temă… vă pupic și aștept părerile voastre .

 

 

 

Nu uita mă găsești și pe Instagram @deyutza87 goo.gl/3ZTZkX

Dar și pe facebook https://www.facebook.com/DeyutzasBlog

Deyutza

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.