Cum sa ai un sistem digestiv sănătos

 

Stresul, inamicul numărul unu tuturor bolilor din ziua de astăzi. Acesta  creează adevărate dezechilibre și mereu ești într-o stare de epuizare și oboseală. Cel puțin eu deși nu fac o muncă fizică la servici când ajung acasă zici că am tras la sapă toată ziua. De aceea este bine ca periodic să facem o cură de detoxifiere a organismului. Prin detoxifiere se înțelege eliminarea toxinelor din organism și ajutarea sistemului digestiv să lucreze mai bine. De asemenea din cauza alimentației defectuoase și mâncatul pe apucate de cele mai multe ori provoacă dureri abdominale și disconfort abdominal.

Astfel o cură cu aceste suplimente naturale Trifyla de la Ayurmed este binevenită oricând.

Tractul intestinal este privit in Ayurveda ca fiind cea mai importanta cale de acumulare si eliminare a substanțelor nocive din corp, metodele de purificare „panchakarma” fiind folosite in Ayurveda nu doar ca paliativ, ci si ca metode de vindecare a unor boli grave. Suplimentul alimentar TRIFYLA este obtinut din amestecul a trei fructe (Emblica officinalis, Terminalia chebula si Terminalia belerica), cunoscute din vechime pentru continutul foarte bogat de fitonutrienti care sustin sanatatea si functionarea normala a sistemului digestiv. Asigura o digestie normala prin normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive, protectia mucoasei gastrice si intestinale. Mentinerea tranzitului intestinal normal asigura restabilirea frecventei si consistentei scaunelor sustinand eliminarea din tubul digestiv a toxinelor provenite din alimentatie sau o digestie deficitara, echilibrand astfel procesul natural de detoxifiere. Contribuie la mobilizarea si eliminarea toxinelor din sange si in special la curatarea si detoxifierea colonului.

Echilibreaza asimilarea si eliminarea produselor nedigerate. Datorita controlului asupra bacteriilor si fungilor, contribuie la mentinerea echilibrului florei intestinale care are un rol esential in procesul de digestie si imunitate a organismului. TRIFYLA ajuta sistemul hepatobiliar prin sustinerea regenerarii celulelor hepatice, mentinerea in parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice si a secretiei si fluxului biliar. Continutul mare de vitamina C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la sustinerea sistemului imunitar. Functionarea normala a sistemului digestiv, imunitar si antioxidant contribuie la mentinerea vitalitatii si sanatatii intregului organism.

Proprietatile plantelor din compozitie:

Emblica officinalis (Amla) – pulberea din fructe de Amla are un continut foarte ridicat de vitamina C si alti fitonutrienti esentiali in sustinerea sistemului imunitar prin formarea de globule albe si anticorpi care sunt implicati in lupta impotriva infectiilor bacteriene sau virale. Datorita compozitiei, fructele au proprietati antioxidante puternice, protejand organismul de stresul oxidativ si procesele degenerative. De asemenea sustine digestia si procesul de detoxifiere mentinand functionarea normala a organismului, sporind starea de sanatate, vitalitatea si longevitatea.

Terminalia chebula (Haritaki) – pulberea de fructe este un laxativ natural care normalizeaza tranzitul intestinal si reduce balonarea si durerile abdominale asociate. Prin reglarea frecventei scaunelor, purifica organismul pe cale naturala prin eliminarea toxinelor existente in colon din cauza unei digestii deficitare sau a alimentatiei. Fructul este un laxativ usor, asigurand mobilitatea normala a sistemului digestiv, stimuleaza apetitul, sistemul hepatobiliar si este adjuvant in cure de slabire. Ingredientele active (taninuri, flavone) combat radicalii liberi formati in procesele metabolice, sprijinind organismul in caz de stres oxidativ.

Terminalia belerica (Bibhitaki) – fitonutrientii din pulberea de fructe sustin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si mentin functionarea normala a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.

În concluzie Trifyla contribuie la:
– mentinerea starii de sanatate a sistemului digestiv;
– digestie normala prin normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive, protectia mucoasei gastrice si intestinale;
– mobilizarea si eliminarea toxinelor din sange si in special curatarea si detoxifierea colonului;
– sanatatea sistemului hepatobiliar prin sustinerea regenerarii celulelor hepatice, mentinerea in parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice si a secretiei si fluxului biliar;
– sustinerea capacitatii de autoaparare prin protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si sustinerea sistemului imunitar.

Modul de utilizare si doza recomandata:
Copii 5-14 ani: cate ½ tableta de 3 ori pe zi.
Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 minute inainte de masele principale minim 1 luna, cure de 3 luni.

 

Tu ai incercat Trifyla? Ce parere a despre remediile naturiste in general?

Deyutza

5 Comments

  1. nu am luat niciodata suplimente alimentare ,nu am avut nevoie ,stau chiar foarte bine cu digestia,dar este interesant ca si produs pentru cine are nevoie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.