Lentile colorate sau lentile de vedere ?

Atunci când te hotărăști să porți lentile de contact, atunci trebuie să alegi lentile de contact de calitate superioară în primul rând pentru că este vorba despre sănătatea ochilor tăi.

Sunt sigură că și tu ți-ai  dorit cel puțin o dată să ai o altă culoare a ochilor decât cea naturală.  Indiferent care este culoarea ochilor pe care ți-o dorești, soluția salvatoare ar putea fi o pereche lentile colorate și look-ul tău este schimbat.

Lentilele de contact moi au fost inventate de către omul de știință ceh Otto Witcherle, datorită căruia acum o lume întreagă se poate bucura de lentile de mai multe tipuri – atât cu dioptrii, cât și fără dioptrii.

Nu doar o dată am visat să am ochii albaștrii, eu avându-i un verde combinat cu ceva căprui. De fapt mereu mi-am dorit ca nuanța ochilor mei să fie de un verde smarald sau un albastru ca  cerul. Ei bine am făcut ce am făcut și mi-am îndeplinit oarecum dorința de a avea și eu ochi albaștri. Mi-am comandat o pereche de lentile de contact, lentile colorate mai exact și uite așa am avut și eu ochi albaștri.

Mi-am luat aceste lentile de la Lentiamo.ro și uite așa m-am bucurat și eu  de visul meu din copilărie. Sincer nu mă prind foarte bine ochii albaștri așa că vreau să îmi mai comand și o pereche pe verde. Prețurile sunt foarte mici, mi le aleg direct de pe site, curierul mi le aduce și primesc și un cadou la comandă. Îmi place să primesc mici atenții la comenzile pe care le fac online și nu numai.

Și pentru a revenii la subiectul lentile de contact acestea pot fi schimbate zilnic, bilunar,lunar sau chiar trimestrial. Eu am avut din acelea zilnice și sincer  mi se părea puțin obositor, dimineața pune lentile , seara dă-le jos… spală și dezinfectează bine mâinile… Da sunt o comodă , am spus-o și o să o mai spun și de aceea o pereche de lentile cu o folosință mai îndelungată mi-ar plăcea mai mult.

Partea drăguță cu aceste lentile este că acum chiar și cei ce poartă lentile de vedere îți pot alege lentile colorate cu dioptrii.Deci e un fel de 2în 1 și mi se pare super tare chestia asta, împuști doi iepuri dintr-un foc.Să porți ochelari uneori e mai incomod iar o pereche de lentile de vedere te pot scoate din impas.

Totuși dacă vrei să eviți orice problemă poți întreba un medic oftalmolog ce ți-ar putea recomanda. În concluzie eu dacă va fi să port ochelarii de vedere sincer mai bine aș purta lentile colorate cu dioptrii 🙂

Tu porți, ai purtat sau ai purta lentile de contact ?

Deyutza

3 Comments

  1. nu stiu daca as suporta ,nu sunt adepta lentilelor dar nu se stie niciodata ,poate vreodata ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.