Cum să porți inele în funcție de forma mâinii și a degetelor

Femeile fără bijuterii sunt ca cerul fără stele.

Valeria Mahok

 

Un inel poate fi cartea ta de vizită pentru că el reflectă într-o oare care măsură atât personalitatea cât și stilul de viață. Bine acum nu te uiți la inelul unei femei și îi zici uite tu porți inelul ăsta înseamnă că ești așa sau așa. Un inel cu piatră mare sau mai opulent îți poate indica că persoana care îl poartă este o persoană sigură pe sine, o persoană care dorește să iasă în evidență. În schimb persoanele care preferă inele sau orice altă bijuterie în varianta mai delicată  dă  dovadă de eleganță și finețe. Această persoană este în stare să întârzie  și la o întâlnire doar să arate bine.

Așa cum alegi haine în funcție de forma corpului așa și inelele trebuie alese în funcție de forma mâinilor și a degetelor.

Cum să porți inele în funcție de forma mâinii și a degetelor

1.Degetele scurte

Dacă te numeri printre persoanele care au degetele scurte să nu alegi niciodată inele cu piatră rotundă sau prea masive.Evită-le și pe cele mai pătrățoase sau care ocupă jumătate din deget, acestea scurtează și mai mult degetul. Ideale ar fi inelele simple, eventual o piatră cu o formă alungită.

2.Degete groase

Degetele groase sunt și ele mai problematice dacă pot spune așa. Ca și în cazul celor scurte evită inelele groase și late. Poți opta atât pentru modele cu piatră ovală , cât și pe cele delicate, cu pietre de dimensiuni medii. De asemenea, dacă vrei  poți încerca un inel cu un design special, creativ, ușor asimetric, care sa dea senzația de alungire. Sunt atâtea modele de inele argint  și poți găsi ceva cu ușurință.

3.Degetele lungi și subțiri

Dacă te numeri printre norocoasele care au degete de pianist .. adică lungi și subțiri atunci nu poți decât să te bucuri pentru că poți purta aproape orice model de inele. Evită cele prea masive și prea bombate pentru că acestea pot să îți facă degetele să pară mult mai firave decât sunt.Poți alege inele duble, inele late gen verighetă sau chiar cele asimetrice.

4. Mână mică , deget subțiri

Dacă ai o mână micuță și degetele subțiri stai departe de inelele mari și masive. În schimb optează pentru inele subțiri, cu diamante sau pietre mici, nu contează dacă sunt ovale, rotunde, rectangulare sau sub forma de inima.

 

Inelul este un semn bun şi în vis. Dacă visezi că găseşti un inel – te îndrăgosteşti. Dacă îl ai pe deget, semnifică uniunea cu o anumită persoană. Dacă pierzi un inel – destrămarea relaţiei cu persoana de care te leagă inelul, iar dacă găseşti un inel vechi – regăsirea unei iubiri sau prietenii pierdute.

 

Acum că ai aflat ce inele poți să porți în funcție de forma mâinilor și  a degetelor nu îți mai rămâne decât să intrii pe site-ul IoanaPreda.ro și să îți alegi modelul preferat.

Deyutza

9 Comments

  1. eu am degete scurte si destul de groase si am facut greseala de ne-am ales verighete late. Restul inelelor pot spune ca se incadreaza in cele descrise de tine. Ce nu am eu, este un inel cu piatra ovala.

  2. IN GENERAL PORT INELUSE DE ARGINT ,DAR NICIODATA NU M-AM GANDIT LA FORMA DEGETELOR SAU MARIMEA MAINII

  3. Foarte bune sfaturile tale. Am inele dar le port rar, singura bijuterie, daca este bijuterie, pe care n-o dau jos de pe deget e verigheta.

  4. Foarte bune sfaturile,chiar utile nu le stiam pe viitor o sa tin cont de sfaturi desi acum port doar verigheta

  5. Oare asa sa fie?eu port doar argint.am un inel si 2 verighete(una dintre ele e de la cununia religioasa) mereu am spus ca avand degetele mai lungi si mai subtiri imi sta mai bine cu inele tip verigheta(mai groase) se pare ca am avut dreptate <3

  6. Interesant articol , nu m-am gandit vreodata ca ar trebui sa ne alegem inelele in functie de forma degetelor ; o sa tin cont de sfaturile tale si poate , pe viitor , incep sa port mai mult inele pe degete 😉

  7. Am multe inele argint, dar e prima data cand ma gandesc ca poate le-am ales gresit, nu pe forma degetelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.