Șervețele micelare Nivea- review

Tuturor ne place să ne machiem, încă când vine vorba de demachiere e jale mare  :))

Lenea, oboseala și comoditatea își fac simțită prezența și recunoaște că de multe ori de duci la somn cu machiajul ne șters de pe ten.

De-a lungul timpului au apărut tot felul de loțiuni sau lapte demachiat, ape micelare sau șervețele demachiante. De curând cei de la Nivea chiar au scos pe piață șervețelele micelare 3în 1.

Acestea asigură nevoile principale ale tenului: demachiere, curățare și hidratare. În plus, ocupă un spațiu foarte mic în valiză!

Îmbogățite cu apa micelară NIVEA și vitamina E, șervețelele micelare 3 în 1 curăță tenul în profunzime și îndepărtează ușor machiajul, chiar şi pe cel rezistent la apă, protejând în acelaşi timp genele.

Eu nu sunt adepta acestor șervețele demachiante în general însă pe timpul vacanțelor sunt minunate. De ce să te cari cu nșpe mii de sticle și sticluțe când îți poți lua două pachete de astfel de șervețele și nu te mai doare capul de nimic. 🙂  Sunt ușor de transportat pentru că sunt ușoare și nici nu ocupă mult spațiu în bagaj, mai ales dacă ai de mers și cu avionul , și cred că știi povestea cu lichidele 🙂

Curioasă din fire, am vrut să încerc și eu aceste șervețele și să văd dacă sunt atât de bune cum se povestește. Apă micelară folosisem știam că e bună, deci trebuie să fie bune și aceste șervețele.

Un machiaj complet a fost  eliminat cu ajutorul a două șervețele.  Cu primul șervețel am șters cam tot ce era de șters iar cu cel de al doilea am revenit pentru a mă asigura că tenul e curat.

Nu a fost tocmai curat după un singur șervețel așa că am murdărit puțin și pe cel de-al doilea.Cel de-am doilea a fost murdar să zicem undeva 50%. Am insistat cu părțile lui curate dar nu se mai lua nimic.

Deci cu un șervețel jumătate am șters un machiaj complet și cu produse destul de rezistente.

Într-un pachet sunt 25 de bucăți iar acestea te țin în funcție de intensitatea machiajului dar și de frecvența care le folosești.Dacă totuși folosești un șervețel  pe zi, 25 de zile sau să zicem 20 …. sun asigurate cu un  asemenea pachet. Au suficientă soluție în ele și nu se usucă/evaporă  după ce ștergi bine tenul.

În concluzie aceste șervețele sunt cea mai rapidă soluție pentru o demachiere delicată, fără bătăi de cap. Tenul rămâne curat, catifelat și pregătit să respire aer curat și fresh.În plus demachierea aceasta o poți face și din pat, trebuie doar să ai pachetul cu șervețele la capul patului. :))

Prețul unu pachet poate să difere  de la magazin la magazin, dar prețul său variază undeva  pe la 10-15lei.

 

Tu folosești șervețele demachiante ? Pe cele de  la Nivea le-ai încercat ?

Deyutza

12 Comments

  1. Nu ma machiez des. Stau la țara si sa zicem ca nu am unde sa ies sau persoane importante care sa ma vada. La scoala aplic un fond de ten sau de cele mai multe ori nici pe ăla . Aplic un ruj si schimb toata înfațisarea. De ce sa imi incarc tenul aiurea de la 18 ani? Consider ca am timp si sunt o norocoasa ca imi mentin tenul curat. Iar cand vine vorba cum am mai zis de acel fond de ten sau ruj folosesc dischete si apa micelara de la Nivea.

  2. Imi plac maxim produsele Nivea, iar sevetelele demachiante sunt un „accesoriu” necesar atunci cand vreau sa ma demachiez repede si bine

  3. folosesc sevetele demachiante dar nu Nivea ,produsele lor sunt de calitate si au un pret bun

  4. Sunt cele mai bune servetele demachiante din toate cate am incercat 😉 le folosesc cu drag mai ales cand sunt in voiaj 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.