Rochiile helancă perfecte toamna

Rochiile tip helancă sau mai bine zis white turtleneck dress , nu sunt tocmai rochiile mele preferate .Deși am și eu una nu mă dau în vânt neapărat după acest model. Deși sunt o fire friguroasă și deși toamna nu prea pot sta fără a avea ceva la gât, atunci când am o helancă sau ceva care să mă strângă și să mă sufoce nu pot să suport. Acesta ar fi și motivul pentru care nu mă dau în vânt după acest model de rochii.

Dacă totuși gulerul nu e din ăla strâmt ce mă sufocă nu zic nu unei rochii turtleneck. În principiu îmi plac rochiile din tricot iar o astfel de rochie dintr-un tricot subțire, într-o culoare neutra – albă mai exact, este o opțiune perfectă de chic pentru zilele de birou. Dacă o accesorizezi cu  o broșă sau un  colier, eventual o curea atunci îți compui  ținuta perfectă.  O astfel de rochie o poți  purta cu un cardigan desfăcut (tricotul peste tricot da impresia de grosime),  dresuri opace și cizme sau chiar un pantof cu toc gros. Botinele sunt sun ele o opțiune perfectă pentru o rochie cu guler tip helancă.

Primele două variante de rochii alese le-aș purta cu mare plăcere.Chiar nu aș avea nimic de obiectat ,iar acum pentru toamnă sunt perfecte.

În schimb ultimele 2 modele de rochii ,deși modelele sunt foarte drăguțe nu știu dacă aș reușii să le port din cauza gulerelor prea strâmte. Și scriind acest articol chiar mi s-a făcut poftă să port o astfel de rochie și e posibil cât de curând să apară pe blog un nou ootd 🙂

 

 

 

Tu ce părere ai despre aceste white turtleneck dress ? Ai purta sau le porți ?

Deyutza

13 Comments

  1. Imi plac dar din cauza problemelor de tiroida nu pot sa port nimic cu guler inalt. Am o senzatia de sufocare.

  2. Imi plac acest tip de rochii, le port toamna, iarna, primavara… cu conditiile: sa nu fie prea stramte la guler si… sa nu fie albe!

  3. am doar o singura rochie de acest gen pe care o port primavara si toamna, e un pic grosuta si este lejera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.