5 ani – La mulți ani Deyutza.ro

Astăzi blogul meu a împlinit 5 anișori de când a văzut lumina blogosferei :))

Și a mai trecut un an, un an productiv, un al plin de bucurii alături de voi.

După cum  poate știți în acest an am reuși și am trecut pe domeniu propriu, o realizare foarte mare și benefică pentru mine. De asemenea am încercat să lucrez și la calitatea articolelor. Poate ați observat că  tot timpul încerc să dau ce e mai bun și atunci când vine vorba de fotografie.

De asemenea m-am axat și pe instagram deyuyza87  iar acolo sunt zilnic activă cu una sau două fotografii.Dacă mă veti urmării și acolo,veti afla cel mai repede noutățile .

O dată cu trecerea timpului, m-am mai experimentat și pe partea de nail art. De la o perioadă am început să citesc mai mult. Chiar îmi doream și îmi era dor să o fac, dar prin intermediul blogului și a colaborărilor mi-am făcut timp și uite că așa am ajuns să citesc mai mult.

Da încerc să evoluez pe zi ce trece la toate capitolele și sper să o fac bine iar vouă să vă placă ceea ce găsiți aici.

Tot ceea ce fac  o fac din plăcere, o fac pentru voi și sper să o fac până la adânci bătrâneți.

Vreau să vă mulțumesc pentru tot,pentru toate like-urile, toate comentariile și pentru simplu fapt că mă urmăriți.

Până anul viitor când sărbătorim cei 6 anișori , sper ca totul să meargă din ce în ce mai bine, să evoluez și să cresc. Pentru asta am nevoie și de voi și sper să rămâneți alături de mine .

 

Vă pup, vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru tot – fără voi blogul meu nu ar fi existat !!

Deyutza

25 Comments

  1. la multi ani ,sa cresti frumos sa ai cititori cati mai multi ,sa te dezvoluti frumos si sa capeti multa experienta ca sa iti fie mult mai usor,felicitari

  2. La multi ani draga Andreia si la cat mai mult fani . Iti doresc sa cresti cat mai frumos sa ne incanti cu articolele tale ,cu unghitele minunate pe care le postezi si pe care eu ti le admir cu drag. Sa fii sanatoasa si sa ai spor si cat mai mult succes . Sa ne intalnim si la anul pe pagina,pe blog si pe instagram !

  3. La multi ani pentru minunatul tau blog! Iti doresc sa ai cat mai multi fani si tie sanatate si putere sa scrii cat de mult.

  4. La multi ani si multi fani! Tu sa ai sanatate, inspiratie si timp ca sa poti sa ne incanti in continuare cu articole bune si interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.