Saturday’s Theme-35. Jungle

Era o melodie… până la vara viitoare… cam așa mă simt eu acum….când mă gândesc cât mai este până atunci. Nu e de altceva dar mă gândesc că vine frigul, ploile …. o vreme pe care eu nu o agreez absolut deloc. Totuși sper ca luna septembrie să fie totuși blândă și să ne mai îngăduie puțină vreme frumoasă. De aceea nici noi nu o fugărim cu unghiuțele noastre și deja ne imaginăm în junglă… unde da e cald și bine ?

Eu am ales să reprezint zona de junglă aia mai blândă cu ceva liane dar și câțiva papagali. Bine aceasta se poate numi o pădure tropicală mai degrabă dar ideea e că e de acolo.

Pentru realizarea manichiurii din nou am optat pentru varianta pe repede înainte…

 • Bază Eveline 8în1
 • Rimmel 60sec 3168
 • Ștampilat frunze cu Eveline Color Instant
 • Aplicate câteva decals-uri
 • Sigilat totul cu Essence TopCoat gel

Și cam asta e tot pe sâmbăta aceasta… urmează săptămâna viitoare o manichiură care al fel nu va lăsa vara să ne părăsească încă.

 1. Oana – http://unghiutele.blogspot.ro
 2. Madalina – http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/…
 3. Cristina – http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/…
 4. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 5. Emi – http://lumeaemiliei.blogspot.ro/
 6. Deyutza – https://deyutza.ro/

 

Deyutza

32 Comments

 1. Ce bine arata. Imi place tare mult. Eu si cand imi dau pur si simplu doar cu o simpla oja ma mânjesc toata. Nu imi placea verdele inainte. Acum nu mai am nici o probleme cu el ?

 2. Unghiute minunate și impecabile, de aici ma documentez și eu pentru a_mi ieși perfect modelele, te admir mult de tot! Pupici Andreea ? ? ?

 3. Imi place manichiura,iar in legatura cu anotimpul toamna sunt la sentiment cu tie,nici mie nu imi place cand ploua si este rece,dar trebuie sa acceptam natura cu bune si rele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.