Tot ce vrei să știi despre implantul dentar

În ultima vreme aceste implanturile dentare reprezintă cea mai modernă și eficientă soluție de înlocuire a dinților pierduți.Poate nu doar o dată ți-ai pus întrebarea cât costă un implant dentar? Simplu un search pe google pe implant dentar preț și dai de foarte multe clinici dentare unde poți afla multe informații și apoi poți să ajungi la clinica fizică. Dacă ești din București sau din împrejurimi,bucurie  pe tine pentru că despre  implanturi București se găsesc o mulțime de informații. La clinica Citydent poți afla cât costă un implant dentar și de asemenea te poți bucura de implanturi dentare de calitate.

Dar ce sunt aceste implanturi și la ce sunt bune

Dacă tot atât am vorbit despre ele,hai să detaliez puțin și despre ele.Implanturile sunt substituiente metalo-sintetice al rădăcinii care sunt plasate în osul arcadei superioare sau inferioare. Astfel de implanturi dentare  pot fi folosite fie pentru a înlocui un dinte ce nu mai poate fi recuperat, fie pentru a se crea un punct de sprijin pentru o punte, atunci când acest lucru nu poate fi obținut în mod natural.Avantajul principal al tratamentului prin implant este acela că lasă dinții vecini neatinși. Implantul oferă soluții pentru prevenirea pierderii substanței osoase.

Implanturile dentare  se folosesc în următoarele situații:

  • Pentru a înlocui un singur dinte lipsă, sau fără a sacrifica un dinte sănătos alăturat;
  • Pot înlocui dantura în totalitate cu dinți ficși în locul protezelor mobile;
  • Implanturile pot fi elemente de ancorare pentru o viitoare punte totală, făcând-o mult mai sigură și confortabilă pentru pacient
  • Pot reprezenta suport de susține pentru o proteză totală
  • Implantul este inserat în os și lăsat 3-6 luni timp în care osul se va reface după care se pune coroana peste implant.

Implantul dentar este insesizabil pentru cea mai mare parte dintre oameni. Eficienta masticatorie este crescută. Implantul dentar îți va permite să vorbești  și să mănânci  din nou cu încredere și comfortabil.

Și pentru a reveni din nou la problema legată de  implant dentar preț, trebuie să știi că pentru un asemenea implant îți trebuie o mică investiție, dar tot odată trebuie să știi că merită. Aceste implanturi sunt făcute în general cu garanție pentru 10-30 de ani  iar tu nu vei mai avea probleme cu dantura. Inserția unui implant dentar durează intre 20 de minute și 1h.
După osteointegrare (3-6 luni de la inserție) implanturile pot avea o viață între 10 și 30 de ani, în funcție de anumiți factori.

După cum ziceam dacă e să cauți implanturi București găsești cele mai bune clinici din țară.Spre exemplu despre Citydent am auzit doar lucruri bune printre care și faptul că această clinică Citydent are o lunga colaborare cu Medihelp International, reprezentantul oficial al BUPA in Romania. Prin intermediul ei, clienții beneficiază de o asigurare de top, recunoscută la nivel internațional, care le oferă libertatea și încrederea de a alege cel mai bun medic, tratament sau clinica de prestigiu din Europa.

Mai jos las și un filmuleț unde se detaliază totul foarte frumos și de ce nu poate te va convine să îți învingi teama de stomatolog.

Deyutza

7 Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.