Tag – 10 lucruri care nu le-am făcut niciodată

Am tot văzut acest tag peste tot în ultima vreme. Tot văzându-l și ici și colo,  mi s-a făcut poftă și mie de el,având în vedere că nu am mai făcut unul de foarte mult timp. Mi s-a părut foarte fun și așa că m-am pus pe treabă.

 

1.Nu am zburat cu parapanta

Nu am zburat dar vreau, am văzut pe net tot felul de filmulețe și chiar  vreau o astfel de aventură

2.N-am sărit cu parașuta

Un alt vis de-al meu să zbor cu parașuta.Îmi plac mult sporturile extreme iar acest lucru  este în mintea mea de mult timp.

3.Nu am vizitat țara foarte mult

Deși îmi plac mult excursiile, plimbările din cauza faptului că nu avem mașină personală nu am reușit să vizităm locuri frumoase din Romania.Încet încet vreau să descopăr cât mai multe.

4.Nu am înotat cu delfinii

Iubesc marea , iubesc delfinii și mi-ar plăcea ca într-o zi să reușesc să înot alături de ei.

5.Nu mi-am pus unghii cu gel

Îmi plac toate modelele care le văd la fete,însă niciodată nu m-a bătut vreun gând să îmi pun unghii cu gel.Sunt de părere că mai degrabă îți distrug unghiile decât să te ajute (asta în timp)

6. Nu am participat la nimic un event alături de alte bloggerițe

Chiar mi-ar plăcea să se întâmple asta,sau cel puțin să mă întâlnesc cu câteva dintre fetele dragi mie.Sper să reușesc asta cât mai curând…

7.N-am mâncat mâncare chinezească/sushi

Nu am avut ocazia și nici nu am un astfel de restaurant în oraș.Poate aș încerca dar cu o oarecare reținere :))

8.N-am fost la pescuit

Soțului îi place și ar vrea să mergem,dar pe mine nu mă atrage deloc.Cred că m-aș plictisi teribil așa că mai bine prefer să stau acasă :)) Și în plus mi-ar fi și milă de bietul pește să îl omor

9.Nu m-am dat cu banana sau alte drăcovenii pe mare

Nu m-am dat până acum pentru că nu am avut cu cine.Mereu când am mers am mers cu ”babalâci”  și fricoși….așa ca a trebuie să mă temperez și eu.

10. Nu mi-am cumpărat produse de make-up  sau oje scumpe

Îmi plac produsele de make și ojele, cred că se știe deja treaba asta însă chiar nu mă ține buzunarul pentru un ruj Dior sau mai știu eu ce produs exclusivist. Chiar dacă aș avea bani tot nu știu dacă aș da banii pe așa ceva mai ales că sunt produse mai ieftine și la fel de bune.

 

Cam acestea au fost cele 10 lucruri pe care nu le-am făcut până acum.După cum am și zis unele chiar mi-aș dori să mi se întâmple pe când unele nu mi-am dat eu interesul pentru a se întâmpla .

Tu ce lucruri nu ai făcut până acum și ți-ai dori sau de care nici nu vrei să auzi ?

Deyutza

14 Comments

  1. Sunt atat de multe lucruri pe care nu le-am facut, insa mi-as dori sa le fac. De colindat tara in lung si in lat mi-ar placea si mie…poate intr-un voitor cat mai apropiat imi voi indeplini aceasta dorinta.

  2. La evenimente cu alte bloggerite am fost, dar nu in ultimul an pentru ca am avut un program aglomerat. Restul nu le-am facut nici eu.

  3. Nici eu nu am fost la pescuit încă, dar am făcut o poză cu un delfin. Din păcate să înoți cu unul cere ceva antrenamente speciale înainte, dar e sigur e o experiență unică.

  4. Mmmm jumatate le-am facut si jumatate nu!
    De exemplu am fost la pescuit cu sotul inainte s-o am pe cea mica. Fetele stateau la barfa si baietii pescuiau. Mi-am pus unghii cu gel de curiozitate o data si acum imi fac unghiile cu oja semi permanenta. M-am obisnuit cu asa si imi este tare comod.
    Am vizitat putin tara si am fost si putin pe afara. Imi plac mult plimbarile si cand este vorba de duca, sunt prima la usa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.