Zeo Hormonal – cum ai grijă de sănătatea ta

Multe femei se confruntă cu dereglările hormonale, la fel de multe sunt mereu în căutare de vitrex la preturi avantajoase.

Cercetătorii apreciază că prin trupul nostru cir­culă permanent circa 1000 de hor­moni.Pentru majoritatea femeilor, hormonii repre­zintă un mister, deși trăiesc cu probleme hormonale toată viața.

Din păcate pe noi femeile dereglările hormonale ne lovesc mai tare decât pe bărbați.Cu toate acestea supraviețuim iar vitex(o substanță minune sau zeo hormonal ne este de cele mai multe ori la îndemână. Am căutat  vitex preț și din nou Herbagetica mi-a fost de mare ajutor, pentru că aici găsesc mereu tot ce am nevoie pe bază de plante.

Tot pe bază de plante și extracte este și Zeo Hormonal, un produs foarte bun, un reglator hormonal și inhibitor al acțiunii estrogenilor dar nu numai, acesta ajută și la eliminarea metalelor grele din organism.

Acesta mai este destinat și prevenirii acțiunii nocive a xenoestrogenilor, adică a acelor substanțe chimice din alimente și apă, care au efecte similare hormonului feminin (estrogen) și care produc boli tumorale, tulburări de creștere la copii, efeminare la bărbați, etc.

După cum ziceam acțiunile sale sunt

  • reglator hormonal
  • inhibitor al acțiunii estrogenilor
  • chelator de metale grele
  • antioxidant.

Ingredientele de bază ale lui ZeoHormonal sunt fructele de Agnus castus (Vitex agnus-castus), extractul de germeni de soia și trifoiul roșu.

Pulberea din fructe de Vitex Agnus-castus conţine glicozide iridoide (agnuside, aucubine), uleiuri volatile (cineol), alcaloizi (viticine), flavonoide (casticine, izovitexine, apigenine), acizi graşi esenţiali (acid oleic, linolenic, palmitic, stearic) şi alte substanţe cu calităţi terapeutice impresionante.Vitex  este un arbust mediteraneean de 1-6 m înălţime, cu frunze digitate, peţiolate, cu foliole lanceolate, verzi închise pe partea superioară şi cenuşii pe cea inferioară, cu flori violet-liliachii, chiar albe, cu miros aromatic, care după polenizare dau naştere unor fructe drupe globuloase de 2-3 mm cu varietate de culori de la roşu închis până la negru..Capacitățile terapeutice ale acestei plante sunt de a regla secreţia ovariană şi de a restabili echilibrul endocrin al femeii.

Extractul de Germeni de soia este un adevărat fenomen în lupta contra cancerului, în special a celui cu determinare hormonală. În ziua de astăzi 1 boală din 3 este cancer deci   eu zic să prevenim atât cât se poate.Lucrez într-un cabinet medical și mereu vin femei cu probleme hormonale sau mai rău cancere.

Astfel, administrarea extractului de germeni de soia inhibă angiogeneza (vascularizarea) tumorilor, determină moartea programată a celulelor tumorale și ajută la redobândirea echilibrului hormonal.

Și ultimul dar nu cel din urmă Trifoiul roșu. Acesta  reprezintă alternativa naturală în ceea ce privește terapia hormonală în cazul femeilor care se apropie de vârsta menopauzei. Din cauza faptului ca organismul feminin nu mai produce cantitatea necesară de hormoni, foarte multe dintre acestea suferă la începutul menopauzei de o modificare hormonală.

 

Un simplu search pe vitex preț și dai de Herbagetica și găsești cel mai bun preț .Doar 27 de lei pentru 60 de capsule.Acestea se iau câte 4/zi,deci al un scurt calcul pentru o lună ai nevoie de 2 cutii.Aceasta recomandare este una generală însă pentru afecțiuni acute sau foarte grave se poate mări doza. De asemenea dacă dorești o recomandare personalizată  poți întreba specialistul în fitoterapie, fie direct cel de pe site sau unul din orașul tău.

În concluzie aceste capsule de pot lua atât de la 15 ani atunci când ai probleme în zilele delicate,cât și după 40-50 de ani când se instalează menopauza…. și corpul tău este dat peste cap.

Ce părere ai despre astfel de suplimente ? Iei de obicei, te ajută ?

Tu cum ai grijă de sănătatea ta ?

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.