Unde ne petrecem revelionul 2018

Acest revelion 2017- 2018 trebuie să fie diferit. Cam așa mi-am propus eu pentru acest sfârși de an.Anul acesta mi-am propus să nu mai stau acasă, așa că deja m-am apucat să caut oferte early booking revelion 2018.

Parcă m-am cam săturat ca în fiecare an să stăm acasă și să așteptăm invitați.Petrecem acolo până la o bucată de noapte apoi cădem care mai de care la datorie- mai rău ca moșnegii :))  Am nevoie de un revelion altfel așa că nu e timp de pierdut. Cred că acum e cel mai bun moment pentru  a căuta  oferte revelion 2017-2018.  Oferte de revelion 2018 sigur găsesc multe dar trebuie să am de unde alege așa că cel mai bine e să o iau din timp.

Aceste oferte revelion de tip early booking sunt super  comode și destul de practicate de toți cei care vor să profite de ele. Cu cât cumperi mai devreme cu atât iei la un super preț biletele.

Tot timpul m-am gândit cum e de sărbătorile de  iarnă să fii într-un loc cald, să stai la plajă.Am găsit o mulțime de oferte de revelion 2018 în insule care mai de care mai exotice. Pe Tui-travelcenter.ro am găsit multe care m-au pus pe gânduri. Ofertele early Booking sunt o soluție bună pentru cei care vor ceva exotic. După cum ziceam mai sus, m-am gândit mereu cum sunt sărbătorile fără zăpadă și cum Moș Crăciun în costum de baie , dar cu toate astea nu aș da zăpada pe mare oricât o iubesc.

Stau la munte și de când mă știu, Crăciunul e cu zăpadă , revelionul la fel deci oricât aș vrea să îmi imaginez opusul parcă nu pot.Vara e cu mare  și soare iar iarna e cu și despre zăpadă.Nici nu știu cum aș reacționa la diferența de temperatură de  la +30 al -30…. sigur aș lua-o razna.

Deci pentru mine revelionul într-un loc exotic cade… aș prefera ceva în Europă sau de ce nu în România.Am găsit oferte revelion și pentru Amsterdam iar acestă locație chiar mi se pare potrivită.Prețurile încep undeva de la 500euro și având în vedere că vreau un altfel de revelion zic că se merită.

Mda… nu știu ce să zic….oferte revelion 2017-2018 sunt, agențiile se bat care mai decare în oferte, iar chestia asta cu early booking după cum am zis e tare faină.Alegând de pe acum oferta , poți economisi bani frumoși care îi poți cheltuii pe alte chestii.

Fie că aleg să petrec revelionul în țară sau în afara ei, știu sigur că vreau să fac o schimbare și să ies din rutină.

App tu unde îți petreci acest revelion 2017-2018 ? Poate îmi dai și mie ceva idei.

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.