Saturday’s Theme-34. Hawaian

Și iată-ne ajunși la sfârșitul lunii august, bine nu e chiar sfârșit pentru că mai este aproape o săptămână dar următoarea temă o vom prinde pe 2 septembrie deci pentru colaborare e gata august. Nu îmi vine să cred și nu vreau  să se termine totul atât de repede, vreau soare, vreau căldură, vreau în Hawaii.

Și pentru că nu se poate, nu îmi rămâne decât să mă  bucur de toamna care vine și de frumusețile ei. Până una alta am pregătit o manichiură cu ceva accente hawaiene… și mai exact floarea de hibiscus și palmierii.Nu am vrut să știrbesc prea tare minunăția de ojă holo.

Nu știu dacă mai știi dar nu demult a fost o temă cu oje Hollo, eu am zis pas acelei teme pentru că nu aveam oja. Am promis că revin și uite că m-am ținut de cuvânt. Oja e tare frumoasă este de pe Bornprettystore . După cum poate știți,cei de la Bornpretty trimit din nou oje și în Romania iar eu am profitat și mi-am luat pe aceasta hollo dar și un thermo. Urmează curând o nouă postare și  cu cea thermo sunt mega entuziasmată,e prima mea ojă și sunt tare curioasă de cum se comportă.

Tot odată cu cele două oje mi-am luat și ștampila această mare din silicon împreună cu cele două scrapere tare drăgălașe.  Modelul se ia bine de pe matriță și se vede cu ușurință ce vrei să ștampilezi.

Revenind la ojă , am pozat-o din toate pozițiile, direcțiile, luminile ….etc ș.a.m.d. ;)) Am făcut poză și la lumina naturală și la artificială și cu bliț și fără doar să îi surprind frumusețea.

Gata cu vorbăria … îți las mai jos mai multe poze și aștept impresiile tale dacă dorești.

 

 

 

 

 

 

Dacă vrei să profiți de super prețuri și de produse poți să beneficiezi și de o reducere de 10% la orice comandă dacă la sfărșitul ei adaugi BNDX31 .

Deyutza

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.