Wishlist cu 5 rochii casual pentru toamna asta

Vara nu mai e foarte mult și se termină.Deja mă deprimă când mă gândesc că nu mai sunt decât două săptămâni și oficial trecem în anotimpul toamna.

Cu toate astea nu vreau să las să plece vara așa și vreau să mai port câteva rochițe.  Cu canicula ce a fost în ultima vreme am reușit să port cât mai multe haine subțiri, pantaloni scurți ,fuste și rochițe.

Rochii casual am văzut foarte drăguțe pe Rosegal .

Au o mulțime de modele iar pentru toamna asta ar fi perfecte. Am văzut atât de multe modele drăguțe că aș putea să port acele rochii și la un eveniment dacă accesorizez puțin.

Click Here și hai să descoperim împreună frumusețile.Eu mi-am făcut un mic wishlist dar nu știu ce să aleg.Vreau să dau o comandă dar mi-e  atât de greu să aleg una sau de ce nu două. Prețurile sunt acceptabile și accesibile tuturor.

Prima rochie care mi-a căzut cu tronc este această little black dress . O pot purta atât de simplu la  orice eveniment m-aș duce.

O altă rochie perfectă pentru toamnă ar fi această rochie în dungi.Dungile sunt interesant distribuite iar mânecile lungi  o fac să fie purtabilă și în zilele mai răcoroase.

 

O rochie din denim n-am mai purtat demult, iar această rochie casual ar fi perfectă.Denimul nu se demodează niciodată iar această rochie poate fi purtată în orice anotimp,trebuie doar accesorizată corespunzător.

 

 

Dacă ești și tu genul mai sportiv, cred că ești de acord cu mine că orice fashionistă trebuie să aibă în garderoba ei măcar un asemenea exemplar.

 

Ultima dar nu cea din  urmă o rochie casual care ma cucerit cu buzunarele ei 🙂  Ador lucrurile cu buzunare … trebuie să am cel puțin unul să știu eu că e acolo 🙂 Indiferent că sunt pantaloni, fustă sau rochie… trebuie să aibă buzunare.Această rochie e foarte frumoasă dar am o oarecare reticență cum ar sta pe mine, asta din cauza croielii.

 

 

Ce părere ai? Care e rochia ta preferată din cele alese de mine sau din cele de pe site ?

Deyutza

7 Comments

  1. imi plac toate rochitele in special cea de demin ,nu prea sti la care sa te opresti atat sunt de frumoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.