Cum îți amenajezi dormitorul

Cred că știi și tu cum e cu amenajarea apartamentului.Spațiu mic, îți trebuie multe și încerci să le combini pe toate într-un mod cât mai plăcut. Eu am văzut ceva mobila dormitor pe Kalenda.ro și vreau să cumpăr ceva pentru noi,pentru că sunt în căutare de dormitoare ieftine.

Dormitorul este  locul care vede și știe multe.Aici te trezești dimineața, aici te duci noaptea la culcare, aici petreci nopți pline de pasiune alături de partener. De acea acesta trebuie amenajat în așa fel încât să fie un mediu plăcut ,  amenajat cu un mobilier dormitor pe placul tău.

Dormitorul trebuie să fie în primul rând locul unde te relaxezi, locul unde să te simți acasă 🙂 Nu trebuie decât să te scufunzi într-un pat moale și pufos și să ai o stare de bine.

Dacă te confrunți și tu cu problema spațiului  și cauți idei pentru amenajarea dormitorului atunci hai să vedem împreună ce  e de făcut.Și dacă ești în căutare de mobilă dormitor sau mai bine zis de dormitoare moderne și mai exact dormitoare ieftine atunci trebuie să te ghidezi după câțiva pași.

Întâi de toate trebuie să te ghidezi după dimensiunea dormitorului. Dacă e un dormitor mic atunci și acest mobilier dormitor trebuie să fie de dimensiuni mai mici.

De asemenea trebuie să știi stilul care vrei să fie amenajat dormitorul.Multe dormitoare sunt amenajate într-un stil modern  și de aceea  dacă ești în căutare unei mobile moderne trebuie să fii atentă să faci alegerea perfectă. Caută dormitoare moderne și tot odată fii atentă și la prețurile lor.  Sunt o mulțime de magazine online dar și fizice care vând mobilă dormitor și nu numai la prețuri bune.Fiind concurența atât de mare prețurile variază așa că poți găsi oricând și oriunde dormitoare ieftine.

Pe lângă alegerea mobilierului trebuie să fii atentă și la culoarea varului de pe pereți.Mai ales dacă dormitorul este un spațiu mai micuț alege întotdeauna nuanțe deschise. Alege alb,lila  sau orice alte culori deschise și plăcute ochiului.Pe pereți poți să alegi mici decorațiuni dar nu foarte multe pentru a nu supraîncărca și obosii ochii.Dormitorul trebuie sa rămână spațiu pentru odihnă așa că supraîncărcarea lui dăunează acestui rol.

Dacă vrei să alegi un covor, poți să alegi unul micuț.Știi covorașele alea micuțe și pufoase, pe care le simți sub picioare atunci când te dai dimineața jos din pat. Unul din acela își trebuie și ție și la fel nu trebuie să fie prea încărcat, cu cât e mai simplu cu atât e mai bine.

Dacă ești interesată de feng shui, evită să ai oglinzi în dormitor! Se crede că acestea pot distruge relația.Cât despre tehnologie (televizor, computer etc), aceasta nu ar trebui să se afle în dormitor, ci în living – la mine e mai greu dar ne descurcăm.

 

Iată și câteva idei de amenajare dormitoare mici

 

Părerea mea e că sunt aranjate simplu,dar cu bun gust și sunt spații unde te poți odihni în voie.

Tu cum ți-ai amenajat dormitorul sau cum ți-ai dori ?

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.