Tu ce faci în timpul liber?

Timpul liber este din ce în ce mai prețios.Nu mai avem timp de nimic și trăim în secolul vitezei. Ca și femeie și mai ales ca și soție și  mamă timpul este prețios, și trebuie distribuit cu mare grijă.O femeie după părerea mea mai multe atribuții ca un bărbat și de aceea de multe ori timpul liber e un moft.

Eu încerc ca mereu să îmi opresc puțin timp și liber doar al meu, sau să îl petrec relaxându-mă cu familia. Programul meu zilnic începe cu servici ,casă,familie,mâncare, curățenie și undeva în miez de noapte blogging. A doua zi începe cu treburi prin casă , eventual ieșit plătit vreo factură și apoi servici iar seara o luam din nou cu mâncare și casă.Deci unde e timpul meu liber… ?

Timpul meu liber după cum am zis,îl am noaptea când toată lumea doarme.Timpul cu familia este în week-end și atunci preferăm să facem lucruri împreună.

Cum îmi petrec eu timpul liber

Vara îmi place să petrec zilele libere în natură.Stau în zonă de munte și mă pot bucura de parcuri și păduri.

În timpul liber, atât cât am îmi place să citesc.Dacă prind un copac la umbră și mai adie și vântul atunci e perfect.

În week-enduri îmi place să fac plimbări lungi,să alerg, să mă plimb cu bicicleta sau să explorez locuri sălbatice.Uneori îmi place să profit de soare și mai fur din căldura lui 🙂

Plimbările lungi și dese ,fie că sunt la mine în oraș sau în altele, astea îmi plac cel mai mult. Îmi plac ieșirile în aer liber și îmi place să le fac împreună cu familia.

Mersul pe bicicletă este o activitate pe care o practic de pe la 4-5 ani.Am mers mulți ani , am făcut o pauză cât am fost însărcinată și pe urmă iar câțiva ani.Acum am revenit și abia aștept noi ieșiri.De obicei ies doar cu soțul dacă mergem pe distanțe mai lungi.Dacă vrea să vină și copilul alegem trasee mai scurte și căutăm locuri unde nu circulă mașinile.

Uneori tot pe la miezul nopții mă apucă talentul și încep să pregătesc manichiuri pentru colaborările de sâmbăta.Doar atunci am timp… și de asta poate unele nu sunt exact cum le văd eu și cum ar trebuii să fie.

Restul timpului care îmi mai rămâne îl dorm.Nu dorm mult decât vreo 5-6 ore pe noapte și uneori mi-aș dorii să pot să mai stau în pat dar parcă nu îmi permit luxul acesta.Simt că dacă dorm mai mult,pierd din zi,pierd din timpul care puteam face una sau alta.Însă uneori când oboseala mă răpune nu mai contează nimic, și dorm chiar și pe timpul zilei o oră sau două să îmi revin și apoi o iau de la capăt. 🙂

 

Tu cum îți petreci timpul liber ?Ce îți place să faci ?

Deyutza

5 Comments

  1. frumos asa, eu din pacate nu prea mai am asa ceva de cand a aparut juniorul, viata mea e strang, fac curat, schimb scutece,sterilizez biberoane….mai o perioada dupa care sper sa ma relaxez si eu 🙂

  2. Timp liber nu am decat in week-end pe care de obicei mi-l petrec la o piscina in afara orasului sau la padure.

  3. Din pacate nu prea am timp liber, cand as vrea sa ma odihnesc problemele de sanatate nu imi dau pace.

  4. timp liber am putin ,dar am redescoperit placerea si bucuria de a citi ,asa ca seara in loc sa ma uit la televizor citesc ,iar la sfarsit de saptamana duminica in general mergem la iarba verde ,vorbim ,ne odihnim ,ne plimbam ,citesc,este linistitor ,nu prea am facut lucrurile astea pana anul acesta ,nu stiu de ce eram mereu in viteza ,ocupati ,parca nu puteam sa ne oprim pentru a face ceva in familie ,pentru noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.