Nude & flowers – GoldenRose #122

Zi toridă…zi frumoasă de vară…. și eu trebuie să plec la servici 🙁 Nu vreau dar trebuie asta e. .. și la foc automat vă las cu o manichiură simplu de realizat dar elegantă în același timp.

Oja aceasta de la Golden Rose din gama Color Expert am găsit-o din întâmplare când am merg la magazin să cumpăr ceva de mâncare.Cam așa e cu  o polish addicted, o trimiți după pâine și se întoarce cu o ojă și uneori și fără pâine :))

Nuanța este super, îmi place la nebunie și nu știu cum de am ratat-o până acum.E un movuliu pal,un nude sau nu știu cum să explic această culoare.

Oricum mai bine decât să vorbesc și să nu înțelegi nimic mai bine las pozele să vorbească. Se vede foarte frumos pe unghii și este o culoare elegantă.

Puțin sclipici , câteva ștrasuri … și o manichiura simplă și banală se  poate transforma într-o manichiură de nuntă sau de orice eveniment mai pretențios.

Dacă îți place și ție nuanța ojei este #122 , după cum ziceam nu știu cum de am ratat-o până acum 🙂 Dar bine că am găsit-o :))

Tu ce nuanțe de oje porți cel mai des ?

Deyutza

8 Comments

  1. Sa stii ca este o nuanță foarte frumoasă! Eu am scapat de obiceiul aceasta. :)) Am pus lucrurile de acest gen pe alt loc

  2. este o culoare ,nuanta eleganta ,imi place ca are sclipici si se poate asorta foarte bine

  3. Simt ca ma imbolnavesc cand iti privesc manichiurile. Sunt superbe! Cred ca din cauza ta am inceput sa port tot felul de nuante ale ojelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.