Saturday’s Theme-30. Place you’d love to visit

Mai mai să renunț și la această temă și nu că ar fi fost ceva greu de realizat ci din cauza timpului și mai ales că mi s-a rupt o unghie.Le-am mai scurtat eu dar tot nu era ce voiam… timp nu mai aveam așa ca am făcut totuși ceva pe repede înainte ca să nu renunț chiar așa la tema asta drăguță.

Nu știu dacă știi dar îmi place să călătoresc..și uneori îl invidiez pe Răzvan Pascu, tipul ăla care se plimbă prin toată lumea și își mai ia și soția cu copilul cu el.Mi se pare super treaba asta .

Bun și ca să revenim la tema noastă, destinația pentru mare,plajă,soare unde trebuie să mai ajung este Grecia, dar un oraș unde să merg să vizitez și să îmi îmbogățesc cultura generală este Parisul.

Mi-aș dori să ajung să văd toate acele obiective turistice despre care am învățat 11 ani la limba franceză :)) Și cu toți 11 ani ai mei de franceză nu mai știu nimic și mai bine m-aș descurca cu engleza care am făcut doar 4 ani 🙁

Așa dar am ales să port pe unghii un Tour Eiffel dar și pe Marilyn Monroe. Această este, a fost de fapt pe stilul clasic exact așa cum mi se pare mie că  este Parisul.Toată treaba se petrece pe clasicul alb (Essence #33)  nu am vrut să mai încarc cu altceva mi s-a părut suficient atât.

Acestea fiind zise…. mai jos găsești pozele cu manichiura mea… nu sunt cele mai reușite dar cu atât m-am putut prezenta astăzi 🙁  Sper că la palmierii de sâmbăta viitoare să mă prezint mai bine deși stau în dubii dacă să particip sau nu tocmai mi s-a mai rupt o unghie  :(( și în jumătate de oră plec la o nuntă 🙁

 

Hai să vedem fetele pe unde vor să călătorească

Deyutza

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.