Cum îți personalizezi dormitorul

Dormitorul este locul unde te odihnești în mare parte a timpului și de aceea trebuie să alegi cu grijă cum îl amenajezi.Culorile, lumina, obiectele decorative, lenjeria,perdeaua sau acele cuverturi de pat  trebuie alese în așa fel încât să te simți cât mai confortabil.Să îți alegi cuverturi de pat moderne ar fi o alegere foarte bună.

Mereu când vrei să îți personalizezi dormitorul te gândești să îți schimbi mobila, sau să îți iei o lenjerie de pat draguță,dar de puține ori te gândești să îți alegi și ceva cuverturi de pat.Alături de pernele decorative, lenjeria de pat și aceste cuverturi pat oferă un mod facil de a schimba decorul dormitorului,astfel  îmbogățindu-l cromatic prin accente ornamentale puternice.

Cele mai bune condiții de somn le ai doar atunci când dormitorul tău este amenajat într-un mod relaxant, boem și în culori calde.

Dacă ești adepta clasicului poți alege cuverturi în nuanțe calde și simple. Dacă îți place romantismul poți opta pentru aceste cuverturi pat cu motive florale sau fluturași. Acestea împrospătează și înveselesc dormitorul tău cu siguranță și oferă un aer proaspăt acestuia.

 

 

Dacă ești mai degrabă pe stilul boem, sau ai un copil căruia vrei să îi aduci un aer proaspăt și plin de vitalitate atunci încearcă cuverturi de pat moderne. Aceste cuverturi pat poți să le alegi cât mai colorate și în nuanțe vesele.

Pentru un pat matrimonial nu uita să cauți cuverturi pat dublu, și cel mai important caută cuverturi de pat la ofertă. Sunt o mulțime de site-uri care te îmbie cu tot felul de cuverturi sau lenjerii de pat deosebite și la super oferte.

Spre exemplu acum pe Somnia.ro găsești tot felul de cuverturi de la cele pentru pat simplu la cuverturi pat dublu  și ce e mai tare este oferta. Oferta este de 1+ 1gratis și acum e momentul să profiți 🙂 Cumperi una și pe cea de-a doua o primești gratis, deci în concluzie îți cumperi două cuverturi și plătești doar una.

O altă chestie draguță este că toate aceste cuverturi de pat au și câte două fețe de perne.Ce să mai- prețuri bune, oferte super, materiale de calitate … gata ți-ai asigurat dormitorul.

Și vorba aia cum îți așterni așa dormi.Îți alegi produsele cu grijă și de bună calitate,atunci vei avea și un somn liniștit.

 

Tu cum îți personalizezi dormitorul și cum îl transformi în locul unde te simți liniștită.

Deyutza

One Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.