Începe școala- cum alegi ghiozdanul perfect

Cam  așa începe toamna mea, începem școala și căutăm un ghiozdan copii ieftin. Emoții mari, mai mari eu decât copilul- nu pot să cred ca al meu copil face în toamnă 7 ani și va merge la școală.

Emoții mari și pentru că nu știu ce să îi cumpăr,atunci când eram în căutare de ghiozdane copii gradiniță ,parcă era mai simplu.Căutam un ghiozdan copii , la un preț bun și aia era.Alegeam în special pe cele cu persoanjele preferate și nu aveam cum să dau greș.La grădi nu au foarte mult de cărat,de fapt la gradinița cu program prelungit la care a fost el,nici nu avea ce căra.Mai ducea din când în când, o dată pe săptămână mai exact , pijamaua și prosopelul,în rest ghiozdanul era opțional.Cu toate acestea nu puteam începe anul fără să nu căutăm împreună ghiozdane copii grădiniță, că na lui îi trebuia.

Acum că am avansat puțin și emoțiile sunt mai mari suntem din nou în căutare de ghiozdane pentru copii, ghiozdane copii școală mai exact.

Oferta este diversă și o gamă mare de ghiozdane copii, trebuie doar să îl găsim pe cel potrivit nouă și bineînțeles la un preț bun.

4 Criterii cum să alegi un ghiozdan copii perfect

  • Un prim factor de care ar trebui să ții cont este mărimea. Este foarte important să te ghidezi după înălțimea copilului tău.
  • Greutatea unui ghiozdan nu ar trebui să depășească 10% din greutatea copilului – atunci când are cărțile și caietele în el.Având în vedere că puștii de gimnaziu nu cântăresc mai mult de 25-30kg, un ghiozdan perfect pentru el ar fi unul de maxim 3kg.
  • Materialul de pe spate ar trebui să fie unul care să permită aerului să circule, așa încât copilul să nu transpire. În rest, materialele ar trebui să fie cât mai ușoare și impermeabile.
  • Încă un aspect, pe care poate nu l-am băgat în seamă până acum ar fi, o bandă reflectorizantă pe ghiozdanul celui mic. Ideal ar fi ca ghiozdanul să aibă detalii reflectorizante, pentru o siguranță sporită.

“Lățimea și lungimea sunt cele mai importante. Ghiozdanul nu trebuie să depășească lățimea umerilor copilului, iar ca lungime, nu trebuie să treacă de linia șoldului atunci când cel mic este așezat. Odată luat în spate, ghiozdanul trebuie să se sprijine pe zona lombara a spatelui, deoarece acolo este coloana vertebrala cel mai bine dezvoltată și tonifiată”, recomanda kinetoterapeutul Nicoleta Ghena.

Dacă ai aflat criteriile după care te poți ghida atunci când vrei să cumperi ghiozdane pentru copii, să vedem totuși și de unde  poți să faci acest lucru.

Piața este plină de astfel de ghiozdane copii școală,care mai de care cu personaje preferate, cu materiale ok , sau de foarte bună calitate, diferite mărimi și diferite prețuri. Cum la mine în oraș slabe șanse să găsesc ghiozdanul perfect, singura mea șansă este internetul.

Momentan m-am oprit la Ghiftforyou.ro , au prețuri bune, ghiozdane la reduceri de preț , și cu personajele preferate ale copilului. În plus pe site nu se găsesc doar ghiozdane ci mai sunt și tot felul cadouri amuzante, sau în funcție de pasiuni.Încă nu mă pot hotărî care va fi ghiozdanul pe care il fac cadou copilului.

În concluzie orice ai alege trebuie să ști că acest obiect este cărat zilnic în spate de cel mic.Alegerea celui mai bun ghiozdan pentru micuțul tău este foarte importantă dacă vrei să-i protejezi sănătatea.

Alege ce e mai bun pentru copilul tău.

Deyutza

4 Comments

  1. M-am orietat foarte bine cans i-am cumparat rucsacul baiatului. In primara a avut unul singur pe care a trebuit sa-l inlocuiesc cant a trecut la gimnaziu pentru ca era prea mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.