Cum poți să ai artistul preferat la petrecerea ta

Cine nu o iubește pe Delia Matache ?

Ore or fi mulți sau puțin, dar un lucru e clar Delia se face iubită prin comportamentul ei simplu și natural, sau cel puțin eu așa o văd. Nu știu dacă mai e cineva ca ea,care să mănânce fără nici o jenă că vezi Doamne i se văd dinții sau mai știu eu ce 🙂

Că își cumpără tot felul de nebunii și se îmbracă mai diferit asta e , bravo ei, ăsta e stilul ei și da își permite 🙂

Atunci când un tarif concert Delia sare de 10.000 de euro atunci ..respect … dacă îi și primește un mare felicitări.Se știe deja că Delia concertează pe sume mari,iar dacă e să cauți pe net Delia preț evenimente sau Delia tarif nunta, atunci clar vei găsi tot felul de speculații și prețuri care mai de care.Tot articolul a început de la nunta nepoatei mele care la un moment dat se gândea să o cheme pe Delia la nunta ei. A intrat inițial pe Delia Matache preț nuntă pe globalbooking.ro ,  și acolo a aflat restul detaliilor. Acest site este unul de impresariat artiști , iar dacă vrei să afli detalii cum ar fi Delia preț evenimente,  tarif concert Delia sau Delia tarif nunta,atunci nu îți rămâne decât să dai un telefon.

Cum poți să ai artistul preferat la petrecerea ta

Este simplu, dacă vrei să o ai pe Delia sau orice alt artist nu trebuie decât să lași impresarii să se ocupe.Trebuie să cauți acest site de impresariat artiști Global Booking  și ei se ocupă de tot.

Nicoleta Sandu
Nr. de telefon: +40757 104 166
Adresa E-mail: nicoleta.sandu@globalrecords.com

Aurelia Cabaua
Nr. de telefon: +40722 826 949
Adresa E-mail: aurelia.cabaua@globalrecords.com
Evenimente internaționale

Ștefan Cabaua
Nr. de telefon: +40751 105 196
Adresa E-mail: stefan.cabaua@globalrecords.com

Din câte știu prețurile se pot negocia iar artiștii cer prețuri și în funcție de evenimentele la care cântă.Cel puțin în cazul Deliei așa este, asta din ce știu și am citit prin ziare.

Dacă ai și tu vreun eveniment sau se apropie zilele orașului dă-i o idee domnului primar și spune-i să ceară  Delia preț evenimente sau un tarif concert Delia și poate ai noroc să o vezi în carne și oase 🙂

Global Booking este una dintre cele mai mari agenții de impresariat din Romania, cu aproape 10 ani de experienta în domeniu. În acest moment, aceștia colaborează  cu artiști recunoscuși la nivel mondial, printre care INNA, Antonia, Alexandra Stan, Lariss sau Carla’s Dreams.

 

Deyutza

3 Comments

  1. Cine nu ar dori pe Delia sa cante la aniversare? Dar cu platitul este mai greu. .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.