Cauți locuință în Iași? Hai pe Storia.ro

În toamnă începe facultatea și e bine ca cei ce plecă de acasă în orașe străine să facă cumva să își închirieze un apartament/garsonieră dacă nu va sta la cămin.

Fie că îți cauți apartamente de închiriat Iași sau garsoniere de închiriat Iași într-un bloc nou sau vechi , trebuie să fii atentă ce alegi.Când cauți să te muți într-o garsoniera sau într-un apartament, trebuie să iei în calcul mult mai multe aspecte, în afara de cel al zonei și al prețului locuinței. Dacă nu ești atentă înainte să semnezi contractul cu proprietarul, e posibil să regreți pasul făcut.

Fiind oraș mare găsești o mulțime de apartamente Iași, trebuie doar să știi să îl alegi pe cel mai bun.Trebuie să fii atentă la ce vecini vei avea, ce cheltuieli implică locuința pe lângă chirie, să te interesezi dacă proprietarul este de acord sa îți aduci cățelul sau pisica sau sa întrebi cât de departe este stația de autobuz. Dacă ți-ai clarificat aceste aspecte atunci poți trece la pasul următor.

Dacă totuși un apartament ți se pare prea mult pentru o singură persoană poți alege și de închiriat garsonieră Iași. Un mod simplu de a o face chiar și de acasă fără a bate la picior întreg Iașul este să cauți garsoniere de inchiriat iasi prin Storia.ro .

În general fie că sunt apartamente sau fie că sunt garsoniere acestea se închiriază mobilate și deci scapi de căratul tuturor lucrurilor de care ai nevoie.

Fie că vrei îți cauți apartamente de închiriat Iași sau garsoniere de închiriat Iași, poți să te gândești și la varianta de a mai sta cu cineva și să împărțiți ambele plata chiriei și chiar cheltuielile. După părerea mea este mult mai ușor așa.Bine trebuie să îți cauți și o fată cu care să te înțelegi și să nu aveți divergențe la spălat vase sau a cui e ziua de curățenie.

Să îți cauți apartamente Iași  e destul de ușor, cauți pe site Storia, îți faci o idee despre ce și cum , și apoi clar că poți să mergi să și vizitezi.E simplu și de închiriat garsonieră Iași, prețul e mult mai mic decât la apartament iar dacă aceasta este puțin mai mică ca un apartament , atunci e perfect.

Ști garsoniere mici cât o cutie de chibrituri unde abia te miști și știu garsoniere care pot fi ușor confundate cu un apartament cu 2 camere.

 

Și oricum ar fi e mult mai bine să stai la apartament sau garsonieră.Bine nici căminul nu e de lepădat că știi cum se zice ,anii studenției și petrecerile din cămin nu o să le mai prinzi niciodată. E drept e frumos și în cămin,dar acolo e prea multă lume, prea multă agitație, unul intră altul iese. Așa dacă stai tu singurică sau cel mult o prietenă atunci îți rămâne timp și de învățat dar și de o bârfă 🙂

Iași este un oraș mare cu o mulțime de oportunități dar și apartamente sau garsoniere disponibile.Nu trebuie decât să o iei din timp pentru ați găsi exact ce îți dorești.În toamnă când facultățile vor începe iar elevii vor da buzna prin oraș e posibil să nu mai găsești locuința perfectă pentru tine.

Storia te poate ajuta să îți găsești ceea ce îți dorești la prețuri foarte bune.

Deyutza

3 Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.