5 ponturi pentru a vinde mai repede o casă

Vânzarea unei proprietăţi se poate dovedi un proces mai complicat decât ai crede.
La prima vedere, încheierea unei tranzacţii imobiliare pe cont propriu poate suna atractiv dacă eviți achitării unui comision. Vânzarea de imobiliare fara intermediari  este un lucru posibil și cât de poate de real, trebuie doar să îți faci bine ”temele” și astfel ești scutit de plata acelui  comision.

Sunt o mulțime de site-uri imobiliare gratuite, unde poți să îți pui anunțurile de vânzări imobiliare. Primul pas este accesarea unui astfel de  site care se ocupă de astfel de tranzancţionări. Al doilea pas este alegerea unui pachet oferit de unul dintre aceste portaluri.

În mod normal o agenţie imobiliară te ajută cu:

  • acordă asistenţă la elaborarea documentelor
  • evaluează proprietatea şi propune unui preţ în concordanţă cu realitatea din piaţă
  • poate recomanda efectuarea unor lucrări de cosmetizare care vor creşte valoarea proprietăţii
  • un agent imobiliar va şti când, unde şi cum să facă publicitate proprietăţii tale
  • va însoţi potenţialul cumpărător în momentul în care imobilul este prezentat
  • dacă nu eşti în ţară sau în localitate, va prezenta personal proprietatea, având semnată o împuternicire din partea ta
  • mediază negocierea, optimizând procesul de vânzare-cumpărare.

În realitate dacă tu îți pregătești actele, te gândești la un preț bun, faci câteva poze frumoase și clare iar apoi le urci pe cât mai multe site-uri imobiliare gratuite, ai șansa ca acel anunț vânzare să fie mediatizat iar casa ta să se vândă mai repede.Magazinul de case.ro este un loc ideal unde ai putea face acest lucru.Nu spun că vânzarea unei case este un lucru ușor și îl poate face oricine dar cu puțină îndrumare reușești cu siguranță.

5 ponturi pentru a vinde mai repede o casă

1.După cum ziceam începi cu câteva poze frumoase, clare, luminoase și cât mai explicite.Cumpărătorul înainte să ajungă la fața locului, analizează pozele pe toate părțile 🙂 Dacă prețul este probabil primul element de filtrare, fii sigur că imaginile ocupă următorul loc în procesul de căutare.

2.Atunci când pui un anunț vânzare încearcă să pui și o descriere frumoasă. Încearcă să compui o descriere obiectivă, fără să denaturezi totuși adevărul. Chiar dacă se spune că fotografiile aduc cele mai bune rezultate, cei care sunt cu adevărat interesați de achiziționare vor citi, mai mult ca sigur, și descrierile pentru a știi ce cumpără.

3.Să nu uităm de promovare, pentru o vizibilitate mai bună nu apela doar la site-uri imobiliare gratuite, poți căuta anunțuri România și acolo sigur găsești și o mulțime de site-uri care te promovează și contra bani.Totuși înainte asigură-te că acel site este și cunoscut, și nu plătești aiurea bani.

4.Înainte de ședința foto asigură-te că în locuință este curățenie, totul este aranjat și ordonat.Oferă o atenție mai mare bucătăriei și băii,nimănui nu îi va place să cumpere de la cineva care este murdar sau apartamentul arată deplorabil,decât poate doar la un preț foarte mic.

5. Postezi totul pe site-uri specializate pentru așa ceva, astfel scapi de vânzarea cu intermediari. și ai șanse să vinzi imobilul mai repede, având vizibilitate națională și internațională.

„Toată lumea spune că atunci când își cumperi prima locuință te simți ca un adult. Nimeni nu menționează că atunci când o vinzi te transformi din nou într-un copil.” (Anderson Cooper).

 

Astfel de vânzări imobiliare se fac peste tot în mediul online.Trebuie doar să dai un click pe anunțuri România și găsești tot ce dorești.Portalul Magazinul de case.ro este un site cunoscut pentru așa ceva, este mediatizat și am auzit multe persoane că au reușit să își vândă locuințele prin intermediul lor.

Indiferent că vrei să pui un anunț vânzare sau vrei să cumperi un imobil , aceste site-uri îți sunt de mare ajutor. Stai acasă în fotoliu și postezi / vinzi fără nici un intermediar care să te stoarcă de bani. De obicei agenți imobiliari cer 2-3 % din sumă, de ce să le dai lor când poți să te ocupi tu de acasă simplu și rapid.Îți trebuie doar puțin timp să pregătești totul și apoi puțin timp pentru promovare.Magazinul de case.ro fiind un site bine mediatizat nici nu trebuie să faci mare lucru,doar postează-ți anunțul.

După ce ai făcut toate acestea nu îți rămâne decât să aștepți cumpărătorii . 🙂

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.