Notd Wjcon – Chicago Symphony

Într-un filmuleț postat recent pe instagram și facebook, am primit câteva complimente la această manichiură.Din acest motiv am ales să o arăt  mai în detaliu.Oja de la Wjcon am primit-o cadou într-un giveaway și bineînțeles că am fost super mega încântată.Pe lângă aceasta am mai primit încă una și da sunt primele mele oje wjcon,iar cel mai important sunt ediție limitată 🙂

Acoperirea este foarte bună, am aplicat totuși două straturi pentru  a arăta totul uniform.Rezistența e așa și așa dar oricum eu nu țin o ojă mai mult de 3-4 zile.

Din păcate cu tot cu baza mea aplicată, unghiile mi-au fost puțin pătate,nu mult dar aveau ceva culoare.Manichiura mi-a rezistat vreo 3-4 zile ,apoi a început să se ducă pe la vârfuri, fiind o culoare stridentă chiar nu aveam cum să stau cu ele mai mult pentru că se observă și se vede și urât.

Și pentru că după cum poate știi nu îmi plac unghiile simple, am ales să aplic și câteva floricele pentru a da o notă aparte manichiurii.Îmi place cum se vede rezultatul atât la lumină cât și la întuneric, este un albastru închis foarte drăguț și elegant.

Gata cu vorbăraia mai bine te las cu pozele …și aștept părerea ta , de ce nu.

Deyutza

8 Comments

  1. manechiura simpla decat cu oja este ceva plictisitor ,imi plac aplicatiile ca la majoritatea manechiurilor tale , … oja are o culoare foarte placuta ,imi place

  2. Este foarte frumoasa manichiura, ador culoarea asta de albaștri închis. ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.