Cadou special pentru părinți ieșire în Delta Dunării

Care ar putea fi cadoul perfect pentru părinții tăi?Îți zic eu că poți să le faci cadou vacanță în Delta Dunării .

Da acest cadou poate face parte cu siguranță din categoria cadouri speciale pentru părinți.Eu una stau și mă tot gândesc ce cadou să le fac părinților mei la aniversarea de 30 de ani de căsătorie.

Aș vrea să îi trimit în Delta Dunării, că săracii n-au mai ieșit demult din oraș.Cred că știi și tu cum părinții noștri preferă ca salariile și pensiile să și le cheltuie pe altceva dar mai puțin pe o ieșire sau un concediu.De aceea împreună cu fratemiu  ne-am hotărât să căutăm Delta Dunării cazare , și să îi trimitem să mai uite și ei de griji.

De multe ori le-am tot spus să mai iasă și ei din rutina zilnică și să încerce să mai diversifice.Nu au mai fost la mare din 89 și la astea stau mărturie pozele de atunci. Ca în cazul lor sunt sigură că sunt o mulțime de părinți dar și bunici.Eu din păcate nu mai am decât o bunică din toți 4, dar asta nu mă împiedică să îi fac și ei mici bucurii.

După cum ziceam în 2018 părinții împlinesc 30 de ani de căsătorie și căutam cadoul perfect, căutam cadouri speciale pentru părinți pentru că da și eu sunt speciali. În Delta Dunării nu cred că au fost niciodată și oricum dacă au fost au fost demult tare .

Nici nu vreau să mă gândesc de față ar face mama dacă ar știi că am căutat Delta Dunării cazare, și îi trimit acolo să se relaxeze.

Am găsit și o ofertă pentru această perioadă la Green Village .Green Village Resort îmbină aventura și natura sălbatică cu relaxare și confort, într-un tărâm unic de vacanță: paradisul Deltei Dunării.

Sună bine atât oferta cât și descrierea resortului dar  să vedem dacă e să sun la hotel poate îmi face o ofertă ceva mai personalizată.Oricum ar fi este foarte bună și oferta actuală, ei s-ar bucura enorm.

3 nopți cazare în cameră dublă pentru 1 adult
• Masa: mic dejun și cină
• Transfer cu barca de la Murighiol – Sfântu Gheorghe, dus – întors
• Excursie la Gârla Turcească
• Masa tradiționala în sat pentru 2 persoane
• Pescuit gratuit în incinta resortului
• Masaj de relaxare 1 sesiune / persoană
• Acces gratuit la piscina exterioară, jacuzzi exterior și saună.
• Acces la cinema interior cu proiecții de film în fiecare seară, Entertainment Center (volei, badmindon, fotbal, billiard, tenis de masă, darts, table).

În concluzie au de toate, prețul este acceptabil și nu mai rămâne decât să îi trimit în Delta Dunării.

Din punctul meu de vedere acesta ar fi cadoul perfect pentru ei. Sun sigură că ar fi super încântați și s-ar bucura ca și copii mici.

Tu ce idei de cadouri speciale pentru părinți ai?

Deyutza

4 Comments

  1. Dar noi nu avem voie? O iesire in Delta Dunarii este binevenita pentru oricine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.