Review- Fard Metallic Eye Shadow și Creionul style matic Flormar

Nu sunt o expertă  în ale make-up-ului așa că ceea ce arăt în acest articol nu este un machiaj ci este mai degrabă o părere despre două produse de make-up de la Flormar.

Am vorbit deja despre o pudră super, un ruj mat excelent iar acum a venit vremea  unui fard tare drăguț și un creion de ochi superb.

În general îmi plac produsele Flormar, am folosit câteva de-a lungul timpului dar nu prea multe pentru că din păcate cel mai apropiat stand este la Suceava la 100km de mine 🙁 .Totuși când ajung pe acolo nu pot să plec cu mâna goală , se știe nu ? 🙂

Fardul despre care vreau să îți vorbesc astăzi este din gama Metallic Eye Shadow.Văd că pe site nu mai este disponibil însă cred că prin magazinele fizice sigur îl vei găsi, dacă te interesează.

Este dinsponibil în 8 variante de culori.Eu am nuanța A04 Copper și este un maro/bronz /auriu ceva  de genu” 🙂

Nuanța este sidefată, cu particule aurii metalice. Am purta-o pe timpul zilei și nu am aplicat înainte o bază pentru a nu fi prea strident machiajul. Nu am folosi nici mult produs, doar ce am aplicat pe pensulă și apoi pe pleoapă.

De rezistat a rezistat foarte bine chiar și fără primer.Fardul este catifelat și se aplică foarte ușor pe pleoapă. Nu e nevoie să insiști prea mult mai ales dacă vrei un look mai natural.

Pentru un look de seară acesta sunt sigură că dă foarte bine,mai ales dacă este folosit cu un primer în prealabil dar și puțin mai mult produs. După cum am zis machiajul mi-a rezistat bine o zi la servici și culoarea nu s-a estompat deloc, irizațiile metalice era acolo chiar și după 8 ore.

Celelalte nuanțe sunt și ele așa mai de seară să zicem așa, iar la ochi mei verzi un machiaj cu nuanța A007 Purple shine ar fi de vis 🙂

Cel de-al doilea produs este creionul style matic  care mi-a plăcut și el la prima vedere. Este foarte cremos și foarte pigmentat,chiar nu mă așteptam. Eu am nuanța 04,iar ele în total sunt 10. Fiind cremos este plăcut la atingere și nu zgârie deloc ba din contra alunecă foarte ușor pe pleoapă.Eu l-am folosit atât pe linia apei cât și colțul intern al ochiului dar și sub sprânceană pentru puțină luminozitate. Aș putea adăuga că ar putea fi folosit și pe pleoapa mobilă dar și pentru a intensifica culorile,acum depinde de fiecare ce și cum își dorește.

Atunci când vreau să ofer ochilor mei dar machiajului un aer fresh,curat aplic acest creion.Îmi place rezultatul și se vede asta după faptul că mai am foarte puțin produs.

Este un creion retractabil și de obicei acesta se termină mai repede ca unul clasic. Durata de valabilitate este de 24luni dar sigur îl folosești până să expire. Dacă faci abuz ca mine, în maxim două luni trebuie să îți cumperi altul 🙂 Oricum și eu trebuie să încerc și alte culori.Înainte să mă familiarizez cu tușul de pleoape foloseam  creioane retractabile de la Avon. Nu mă mai încântă alea și parcă mi-ar trebui măcar vreo 3-4 nuanțe din style matic 🙂

 

 

În concluzie mie îmi plac ambele produse, le-aș cumpăra și în alte variante de culori, trebuie doar să ajung într-un stand Flormar. Despre prețuri nu pot să îți spun acum,dar sunt sigură că le găsești în magazine.

 

Tu ai folosit unul dintre aceste produse sau alte produse Flormar ? Cum ți s-au părut ?

Deyutza

17 Comments

  1. Nu am folosit produsele pana acum, dar mie imi place ce ne.ai prezentat. Nici eu nu sunt o artistă in ale make-upului.

  2. Nu am nimic de la Flomar. Ruginiul acela imi place mult de tot, nuantele pamantii sunt cele pe care le am mereu in trusa de makeup.

  3. Sunt faine ambele produse, insa ma asteptam ca fardul sa fie mai pigmentat. Pentru un look natural & de zi este perfect, insa nu si pentru unul de seara. Sunt curioasa totusi cat rezista 🙂

  4. Ai reusit sa faci un makeup frumos si interesant. Imi place produsele prezentate si recunosc ca nu le-am incercat pana acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.