Saturday’s Theme-29. Ice Cream

Deși am sute de water-decals și câteva zeci de matrițe, așa ce face că nu am nimic cu înghețată.Tema zilei este înghețata.A fost și vara trecută o temă asemănătoare, atunci m-am apucat de desenat,anul acesta am zis pas pentru că sunt praf.N-am talent la desen și n-am ce face trebuie să mă conformez.

M-am tot gândit ce să fac ce să fac, de desenat n-am cum, de lipit n-am ce, de ștampilat nici atât…. să renunț la colaborare?Nu…

Pe ultima sută de metrii înainte să renunț,mi-a venit idea să fac unghiile mele niște înghețate pe băț.Bun zis și făcut doar că ceea ce visam eu n-are nici o legătură cu ce mi-a ieșit.Totuși așa de la distanța seamănă puțin.Oricum  sunt dezamăgită și de manichiura asta….dar n-am avut ce face altceva, era asta sau nimic.

Pentru a realiza înghețata pe băț, am colorat fiecare unghie cu câte o nuanță apropiată unei arome de înghețată, într-un colț am lăsat ca înghețata să de dezghețe și chiar să curgă puțin. Bețele de scobitori m-au ajutat să fac finish-ul și cam asta e tot.Ideea e simplă practica ma omorât pe mine.

Acestea fiind spuse vă invit la o înghețată!

 

 

 

Hai să vedem și restul fetelor ce înghețate au pregătit.

 

 

Deyutza

11 Comments

  1. M.am uitat si la colegele tale. Sunt dragute toate. Insa, ale tale nu sunt asa parctice. Reusesti sa faci ceva cu ele? As gusta-o pe ce roz.

  2. Foarte tare!!!Ador ideea ta, practice…mda….nici nu trebuia sa fie!!Sunt superbe!!Bravo ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.