Rochii de seară sau salopete de vară

Atunci când mă gândesc la vară, automat îmi vine în minte mare, soare dar și multe nunți.Trebuie să recunoști și tu că marea majoritate a tinerilor aleg să facă nunta vara.Vara e mult mai plăcut decât iarna sau toamna când plouă sau e frig.Și ia zi-mi tu la câte nunți mergi în vara asta :)Din mai până prin septembrie se fac nunți cu duiumu.

Dacă pentru a merge la mare,alegerea hainelor este ceva mai ușoară și mai simplă,pentru o nuntă ai ceva bătăi de cap.

Spre exemplu pentru mare poți să  alegi salopete de vară sau tricouri și pantaloni scurți și ți-ai rezolvat problema. Pentru o nuntă ai mult de căutat mai ales până găsești rochia perfectă. Cu marea o rezolvi mai ușor pentru că vorba aia acolo stai mai mult în costum de baie 🙂 Bine mie una mi se pare foarte utilă și port foarte des salopete de vară mai ales acolo.Sunt de părere că trebuie să ai cel puțin una pe care să o poți purta zi de zi.Eu am găsit două modele tare drăguțe pe Batoko și cel mai important nici nu sunt scumpe.Un model tare draguț cu o culoare superbă, un roz prăfuit care după părerea mea dacă avea pantalonul lung mergea perfect și la o nuntă . :)Dar așa cum este cu pantalon scurt este perfectă pentru ieșirile pe faleză sau de ce nu pentru club.

Iar cel de-al doilea model este acel model clasic cu dungile marinărești care nu trebuie să lipsească din bagajul tău pentru mare.

 

Și pentru că am rezolvat-o destul de ușor cu marea… și bagajul pe care de multe ori îl fac în minte și cu o lună de zile 🙂 trecem la un subiect mai delicat.

Cu ce mă îmbrac la nuntă.Am și eu două vara asta , una chiar sâmbăta viitoare și sunt destul de agitată că nici până acum  nu m-am hotărât ce o să port.

Rochițe de seară am văzut o mulțime, dar toate sunt superbe și nu mă pot hotărî ce și cum.Mereu le caut câte un defect și elimin câte una dar chiar și așa tot mi-e greu să mă hotărăsc.

Spre exemplu tot pe Batoko am găsit câteva modele superbe la prețuri mai mult decât avantajoase.Am găsit modele noi pe care nu le-am mai văzut pe alte site-uri.

Zi-mi tu mie care rochie e mai frumoasă dintre cele 3 ?Eu una nu mă pot hotărî și dacă ar fi să aleg aș începe prin eliminare :)Întâi la culoare, apoi la lungime,apoi după cum stă ața sau după cum e aranjată în poză :)) mă leg de orice ca să pot alege una.

Cum poți să refuzi rochița asta ?E atât de frumoasă combinația dintre acest albastru și bejul dantelei.Dantela asta m-a cucerit pe mine mai mult  a și combinația de culori.

Tot combinația de culori dar și fundița din talie m-au făcut să pun ochii pe această rochiță.E superbă,iar modelul brodat este exact ce avea ea nevoie. Hmmm să zicem că e prea scurtă și să mai caut un alt model… nu știu ce alt defect să îi găsesc.

În topul celor 3 rochițe de seară se află și această rochie roșie ca focul să îmi surâdă norocul. 🙂 Oare îmi surâde, oare asta să fie norocoasa?Nu știu ce să aleg….Prețurile sunt foarte bune, în jur de 100 , 100 și ceva de lei și așa mă bate gândul să le iau pe toate 3 să scap de o grijă și așa am rochii pentru fiecare eveniment care urmează.

Ție ce model îți place ?Care e preferatul tău?

Deyutza

3 Comments

  1. Cat sunt de frumoase modele! Le-as purta cu drag mai ales salopeta roz si bineinteles rochia roz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.