Review- BB Concealer Bottega Verde

Nopțile nedormite și oboseala acumulată peste zi,m-au împins la cearcăne(dacă pot să zic așa).Mai folosesc eu creme contur ochi dar uneori cearcănele își fac de cap mai serios și am nevoie de un ajutor mai de nădejde.Am nevoie de ceva care să le acopere și uneori nici măcar un fond de ten nu acoperă așa cum îmi doresc.

În ultima vreme văd că mi-am mai revenit dar prin primăvară am abuzat de săracul BB Concealer de la Bottega Verde. L-am achiziționat la ultima comandă la ei pe site și l-am consumat cam jumătate.

BbConcealer este un corector care minimalizează cearcănele , estompează liniile fine și petele.Rezultatul este unul natural,nu încarcă tenul și arată bine fără a îmbătrânii zona.Ce-i drept  doar minimalizează cearcănele nu le estompează cu totul,dar e  ok pentru cine nu are cearcănele cât casa.Pe perioada când am abuzat de el, sincer nu îmi făcea cine știe ce,dar cu ajutorul fondului de ten, reușeam eu câte ceva.E un produs mai light dacă pot spune așa și

Acum că cearcănele s-au redus,produsul  este perfect.Nu încarcă și nici nu se strânge în zona și pliurile de sub ochi.

Cu ajutorul aplicatorului se întinde bine, iar cu ajutorul degetelor îl aplic bine până intră perfect în piele și totul arată natural. Are o textură bună şi e uşor de aplicat iar faptul că este un corector lichid nu îl face să curgă.

După cum se știe produsele BottegaVerde sunt produse bio și nici acest corector nu e mai prejos. el conține extract de rodie și Vitamina E.

Se găsește în 5 variante de culori :

  • Ivori
  • Bej natural
  • Bej roz
  • Galben Miere
  • Ambrato

Eu am nuanța bej roz și mi se potrivește perfect, aceasta se îmbună perfect cu nuanța tenului meu și nu se observă absolut nimic.

Prețul în mod normal este de 62 de lei,dar acum văd că este la reducere 54%  și anume 29de lei .

Are 6ml, poate părea puțin dar este mai mult decât suficient să îl folosești într-un an , atât cât este el valabil după deschidere.

Nu prea am folosit eu corectoare deci nu aș putea să îl compar cu un altul însă după cum am zis și mai sus dacă ai cearcăne mari și foarte evidente eu una nu ți-aș recomanda acest produs.Pentru acele cearcăne un corector tip baton este mult mai indicat, acesta e pentru cine dorește un look natural fără a încărca tenul.

Cel puțin la mine nu a funcționat, dar având în vedere că nu e chiar atât de scump poți să îi dai o șansă totuși 🙂 Și dacă totuși stau să mă gândesc mai bine ce acoperire poate să aibă un Bb.

 

Tu folosești corectoare?Dacă da ce fel ?

Deyutza

7 Comments

  1. Tot ce mi-am cumparat de la Bottega Verde, e drept nu multe produse, mi-au placut.

  2. Pare un produs bun care merita încercat ; poate , pe viitor , o sa-l testez și eu !

  3. Am achiziționat alte produse de la ei. In special creme; apa micelara, gel de dus. Am fost reținuta in privința fondului de ten si a bb concealer.

  4. Da, eu folosesc corector insa nu am probleme cu cearcanele. Mi-am cumparat si eu unul de pe Bottega Verde insa nuanta nu mi s-a potrivit. Eu recomand corectorul de la Maybelline Affinitone, e super bun iar pretul e accesibil tuturor.

  5. nu am incercat din produsele Bottega dar am auzit numai lucruri bune despre aceste produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.