Review – Flash velvet powder by Flormar

În articolul ce am primit/ cumpărat în luna iunie, ți-am arătat și că am primit de la Flormar câteva produse foarte draguțe. Rujul mat deja ți l-am arătat aici  și astăzi e rândul celui de-al doilea produs preferat-  Flash Velvet Powder .

De cum am văzut ambalajul m-am îndrăgostit pe loc, îmi place că este roz, și îmi mai place acel  capac cu efect de oglindă.Cu un simplu click pe butonul de deschidere capacul se deschide ca o cutiuță muzicală.Sistemul de dozare este unul inovativ și  nou pentru mine. Am avut puțin de furcă cu el la început până am prin ideea ,dar apoi m-am jucat puțin 🙂 Îmi place cum acel fărămițător răzuiește pudra și cum o transformă în ceva fin și catifelat.Nu degeaba i se zice velvet powder 🙂

Datorită fărămițătorului  nu ai cum să risipești produs ca în cazul altor pudre. Învârți ambalajul până ai cantitatea dorită de produs și gata.Se aplică ușor cu ajutorul unei pensule  în zonele dorite, prin mișcări circulare începând dinspre centrul feței, amestecând spre zona frunții și a obrajilor.
Rezistă destul de bine pe piele, nu încarcă și nu am observat să se ia pe haine sau pe degete.

Pudra lasă tenul foarte catifelat,fin  și plăcut la atingere după cum ziceam e efectul ăla de catifea.După cum se știe am tenul gras iar pudra rezistă cu stoicim chiar și în zilele mai calde și este acolo după 5-6 sau 8 ore. Tenul arată foarte natural și chiar am fost întrebată ce produse am folosit pentru că arăt atât de fresh.După cum ziceam nu încarcă tenul și nici nu lasă efectul ăla de făină pe față.

Pudra se găsește în două nuanțe Soft Beige și Dual Gold. Eu am  nuanța Soft Beige și mi se potrivește perfect, Dual Gold cred că este pentru o persoană cu tenul mai închis, sau de ce nu persoanelor bronzate.

Deși poate părea să aibă un preț mai mare, chiar își merită fiecare bănuț și după ce o termin cu siguranță îmi mai cumpăr o cutie.

 

Gramaj 11 grame

Valabilitate 24 luni de la deschidere

Disponibilitate 2 nuanțe

De unde poți cumpăra orice stand Flormar sau online

Preț 59 de lei.

Nota mea 10/10.

 

Tu ai folosit pudra flash velvet ?Cum ți se pare ?

Deyutza

16 Comments

  1. Nu prea m-au încântat niciodata pudrele. Nu stiu de ce sunt reticenta in privința lor

  2. Ce tare, chiar nu am vazut sistemul asta pana acum! Eu am o pudra translucida de la Flormar si mi se pare cea mai buna pudra incercata pana acum, chiar recomand produsele lor.

  3. eu nu prea port pudre. Am primit ceva de la Mustaev insa tenul meu e prea sensibil si uscat in ciuda diferitelor tratamente de hidratare. de la Flormar am avut niste glosuri misto care se pastrau mult timp pe buze si un fard mono superpigment.

  4. Eu am folosit-o si sunt si eu tare incantata de ea. La fel ca si tine m-a atras modul in care pudra devine pulbere si se aplica usor si se pastreaza foarte bine pe ten

  5. Ihr Sexualleben wird nicht die gleiche sein – eine gro?e Auswahl an Frauen, Manner und Paare fallt, zwingt denken uber bisher unbekannte Aspekte des Geschlechts. «Banana.ua» entfallt die komplexe und Verlegenheit, so dass jederzeit ein Online-Formular zur Ausgabe, mit einem Hauch von Feuer und wurzigen Geschmack auf die enge Beziehung von jedem Paar hinzuzufugen. Hier wissen, wie selbst die anspruchsvollsten Geschmacker uberraschen [url=http://example.com?gfffg23]![/url]

  6. Si eu mi-am cumparat-o recent si sunt foarte multumita de ea. Am stat destul de mult pe ganduri inainte sa o cumpar intrucat pe internet gasisem si niste review-uri mai putin pozitive. Si acum imi pare rau ca nu am cumparat-o de mai inainte 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.