4 reguli – Cum folosești corect rimelul rezistent la apă

Căldură mare, petreceri la piscină, înot în mare toate astea te pot împiedica să te machiezi sau dacă o faci și nu folosești produsele corecte te vor dezavantaja foarte tare.

Dacă totuși nu vrei să renunți la machiaj pe perioada când mergi la mare sau piscină și vrei să arați bine indiferent de situație trebuie să fii atentă cum îți alegi rimelul.

Sunt sigură acum te gândești ce mare scofală îmi iau un rimel waterproff și am terminat treaba.

Ei bine sunt câteva aspecte la care trebui să fii atentă atunci când vrei să îți alegi rimelul,mai mult pentru siguranța ta .

Alege varianta ”water-rezistent”

După cum ziceam trebuie să fii atentă la ce alegi, iar varianta water-rezistent este mai ok decât waterproff.Există aceste două variante de rimel iar prima pare mult mai convenabilă, pentru că deși ambele sunt rezistente la apă varianta water rezistent conține mai puține ingrediente cu efect desihratant. Din aceste motive este mai blând  cu genele și este mai ușor de demachiat.Nu e nevoie să insiști prea mult la demachiere și nici să rupi vreo geană .

Păstrează-l pentru ocazii speciale

Indiferent că e mai blând sau nu cu genele tale încearcă totuși să  nu faci abuz de acest produs.Folosit cu regularitate și demachiat frecvent genele se răresc, se rup iar frecatul ochilor duce și la apariția ridurilor.Aceleași ingrediente care fac pigmentul să devină atât de rezistent pot fi nocive pentru genele tale dacă sunt folosite pe termen lung. Limitează-te la săptămâna de concediu și apoi eventual una două petreceri de vară.

Ai grijă ce demachiant folosești

După cum ziceam demachierea e importantă așă că trebuie să ai grijă să folosești un demachiant special pentru ochi și mai ales unul waterproff pe bază de ulei.Primul care îmi vine în minte,care e super bun, ieftin și este la îndemâna oricum e cel de la Balea.

 

Hidratează-ți genele

După toată ”tratația” genele tale au nevoie de hidratare.Pentru că rimelul rezistent la apă e destul de agresiv cu ele și pentru că le usucă destul de tare e bine să încerci măcar o perioadă să le răsfeți.După ce ai îndepărtat mascara cu ajutorul demachiantului special, aplică puțin ulei de măsline pe degete și masează pleoapele în fiecare seară, la rădăcina genelor. Uleiul nu doar că dizolvă și ultima picătură de rimel, dar le și hidratează și le face mai puternice.

 

Cam asta e ceea ce știu eu despre rimelul rezistent la apă și cam atât am putut să împărtășesc și cu tine.Eu folosesc  un astfel de produs doar pe perioada concediului

Tu ce folosești în concediu rimel normal sau cel rezistent la apă ?

 

 

 

 

Deyutza

5 Comments

  1. Imi pace rimelul si cand merg la mare folosesc varianta waterproof. Este singuru loc in care folosesc rimel de acest gen si creme cu factor de protectie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.