Pupa green nails and waterdecals Bp-w04

Astăzi e sâmbătă și în mod normal ar fi trebuit să postez unghiuțe din cadrul colaborării,fetele caremă urmăresc constant știu despre ce e vorba. Din păcate sau din fericire 🙂  nu am putut lua parte la această provocare pentru că nu am avut materialele necesare. Oja mea hollo care ar fi trebuit să o prezint astăzi este undeva pe drum, așa că poate am să mă prezint alta dată cu această temă.Totuși nu trece ziua așa fără ceva unghiuțe colorate…. este vorba despre o manichiură, veselă și colorată.

Că m-am îndrăgostit de aceste waterdecals nu știu dacă mai este un secret sau nu.Mi-am luat astfel de folii cu sutele și fac concurență cu matrițele pentru stamping, tind să cred că e puțin mai simplu de făcut o manichiură senzațională cu aceste waterdecals-uri.

Nu îți trebuie decât puțină imaginație pentru o cromatică drăguță, puțină îndemânare pentru aplicarea foliei și asta e tot.Rezultatul este unul foarte drăguț și elegant,după părerea mea.

Pentru că aveam aceasta superbă ojă de la Pupa , m-am gândit că se potrivește foarte bine cu aceste frunzulițe,așa că le-am combinat și după părerea mea a ieșit ceva foarte drăguț.Acest waterdecals este defapt o jumătate din ceea ce ai văzut într-o postare anterioară, aici mai exact. Waterdecalsul despre care vorbesc este  BP-W04 , costă 0,99$ și poți realiza manichiuri foarte frumoase, chiar la tine acasă.

Cu astfel de folii,nu trebuie să ai talent la desen sau  la ștampilat.Puțină îndemânare la aplicarea foliei și atâta tot.

Eu una sunt încântată de rezultat tu ce părere ai ?

 

 

 

Deyutza

11 Comments

  1. Doamne cat sunt de frumoase unghiutele nu stiu de unde iti vin aceste idei.

  2. Imi place mult manichiura facuta. Nu am incercat nici o oja Pupa pana acum si as vrea sa vad si eu cat de rezistente sunt

  3. Am vazut aceasta firma intr-un market din Italia si m-am tot invartit pe langa oje daca sa-mi iau sau nu. In final am plecat fara sa le cumpar gandindu-ma ca imi ajung cele 4 sticlute pe care le luasem de la Kiko.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.