Review- Cremă CC matifiantă Gerovital Stop Acnee

Am povestit deja într-un articol precedent puțin  despre noua gamă Gerovital Stop Acnee.O gamă nou lansată de cei de la Farmec pentru care eu le mulțumesc. Produsele sunt destinate persoanelor cu tenul ca al meu, mixt, gras și acneic. Urăsc când îmi apare câte un coș când mi-e lumea mai dragă și se mai și transformă în ceva urât.Bine nici eu nu îl las în pace dar nu îl suport când îl văd.

Acest Cc cream Matifiant este o o cremă cu multiple beneficii ce combină proprietățile unui produs de machiaj cu ale unui produs de îngrijire specific tenului gras. Acesta ajută la uscarea coșurilor dar și prevenirea altora.

Asociază principii active ce acționează ca și bioregulatori ai secreției de sebum, cu substanțe absorbante de sebum, ce reduc aspectul lucios al pielii și pigmenți ce uniformizează culoarea și reduc imperfecțiunile tenului. Este recomandată folosirea sa împreună cu gelul spumant purifiant, dar și crema gel Sebum Control.

Eu am folosit doar Cc -creamul cu o cremă matifiantă tot de la Farmec iar rezultatul nu ma ținut decât câteva ore.Bine pe căldurile astea nici nu are cum să reziste ceva pe ten,dar pentru că nu sunt deloc bronzată trebuie să folosesc ceva mai ales când sunt la serviciu pentru a nu speria pacienții :))

Deși poate pare o nuanță închisă atunci când este aplicat pe ten arată bine, natural și nu se văd diferențe.Se contopește foarte bine cu tenul și îmi place rezultatul final.Dacă mai setez și cu o pudră, rezultatul și matifierea ține mai mult. Dacă îl folosesc doar pe el și mai și transpir să zicem că în vreo 3 ore în zona T deja începe să se ducă, mai rezolv uneori cu șervețele matifiante și o duc așa 8 ore de servici.

Am observat că mi-a și uscat un coș,nu pot spune că l-a tratat dar de uscat puțin a uscat.Acoperirea pot zice să este una mică nu acoperă nimic doar uniformizează nuanța tenului și atât. De când îl am îl folosesc zilnic, am cam renunțat la fondurile de ten.

Are 30ml și costă în jur de 16lei,depinde de unde îl cumperi.Pe site-ul oficial este cel mai ieftin, dacă îl cumperi din farmacii sau alte magazine fizice prețul poate fi ușor mai ridicat.

După cum am zis îl folosesc deja de vreo 2 săptămâni aproape zilnic și încă mai am cel puțin jumătate.Nu este nevoie de o cantitate mare pentru a-l putea întinde uniform pe ten.

Mai jos o poză cu acest Cc cream aplicat, nici n-ai zice că sunt dată cu ceva și nici n-ai zice să am probleme cu tenul.Te asigur eu că am .. și acesta e și motivul pentru care am doar jumătate de față  :))

Tenul este perfect mat,însă din cauza blițului acesta lucește puțin.

 

În concluzie mie îmi place acest Cc- cream deși efectul de mat nu ține foarte mult, poate prin toamnă rezolvăm și treaba asta 🙂

Tu l-ai încercat?Ai fi tentată?

Deyutza

15 Comments

  1. Din cate se vede in poza , are o acoperire foarte buna pentru un Cc !?

  2. nu mai folosesc cc cream pe vremea asta, simt ca mi se topeste fata…sunt tare curioasa de crema si de gelul spumant. mai am probleme cu cate un cos capos din cand in cand

  3. Neavand acnee nu m-ar interesa in mod normal acest articol, dar l-am citit si voi recomanda cest produs nepoatei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.