Vara la piscina gonflabilă

În sfârși vara se simte cu adevărat.Căldură,înăbușeală , soare și tot tacâmul ce poate fi mai frumos,pentru o iubitoare de căldură. Și cum zice melodia lui Smiley ”să fie vară toată viața mi-ar plăcea”.

Dar dacă ai soare, ai căldură  parcă ar fi frumos și un loc  unde să te răcorești, nu?

 

Dar ce te faci când stai la sute de km de mare…. îți iei un concediu  te duci te relaxezi și te bucuri de soare și apă  o săptămână,dar după ?Poate te gândești la un ștrand, o piscină ceva..mda și eu aș vrea dar la mărimea orașului în care locuiesc…. nu știu dacă am să văd vreo dată așa ceva.Au fost  pe vremuri…dar au apus acele timpuri,mai sunt și acum câteva piscine prin zonă dar sunt destul de departe de mine și am nevoie de mașină.În plus, eu lucrând într-un cabinet medical,pe perioada verii au venit multe persoane cu infecții urinare și boli de piele în urma băilor la piscine.

Dacă am anulat toate aceste locații și totuși vreau soare și bălăceală mai rămâne un singur lucru de făcut.

Care ar fi acela ? Poți să îți iei o piscină gonflabilă, am citit multe păreri piscine gonflabile și am auzit numai de bine. Dacă ai norocul să stai și la casă și să ai și o bucățică de grădină unde să instalezi o asemenea piscină e minunat.

O piscină gonflabilă este mult mai ieftină decât una clasică și mai rentabilă dacă pot spune așa.

Avantaje piscină gonflabilă

  • Prețul după cum spuneam este unul mult mai mic decât a unei piscine clasice și dacă e să ne gândim la faptul că decât să îți cheltui banii la piscina din oraș mai bine strângi și ți-o iei pe a ta.
  • Poți să alegi mărimea dorită, fie că o iei pentru copii sau pentru toată familia tot constituie un avantaj prețul.Trebuie să fii atentă doar la materialul din care este confecționată, am înțeles că PVC-ul este cel mai ok. Prețul este în funcție de mărime dar și material deci te poți ghida foarte ușor după buget.
  • Un alt avantaj este faptul că o poți umfla și dezumfla ori de câte ori dorești, vara stai cu ea umflată iar de cum dă frigul o poți strânge și să o pui bine până la vara viitoare: 🙂
  • Dacă ai un copil căruia îi place bălăceala, atunci el va fi cel mai fericit iar acesta constituie cel mai mare avantaj.

Eu care ador să mă bălăcesc pot continua la nesfârșit cu avantajele astea, pot să vorbesc numai de bine și  două zile :))Prețul nu e atât de mare, piscine sunt pentru toate bugetele,îți trebuie puțin spațiu și trebuie să îți și placă.

În concluzie o piscină gonflabilă este o opțiune bună pentru cei care nu au cum să ajungă la mare, sau care își doresc să se bălăcească mai des așa ca mine.Eu din păcate nu am unde să îmi instalez una în fața blocului, dar am una de copii la mama în curte.Aia e singura mea alinare 🙂 și bucuria copilului…că doar seamănă cu mama lui  :)).

Tu ce părere ai despre piscinele gonflabile ?

Deyutza

3 Comments

  1. Eu stau la țară . Mi-as dori sa stau undeva aproape de mare dar asta e. Mi-as lua o piscina gonflabila doar ca dupa putin timp m-as plictisi. Nu sunt fan inrait al apei. Nici nu stiu sa inot ☺. Am experiente neplacute. Daca vad la televizor de exeplu mai multa apa imi tin respiratia ☺?

  2. Este foarte buna o piscina gonflabila daca stai la casa mai ales atunci cand ai copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.