De unde cumpărăm plase teren fotbal ?

Rareș al meu mă tot înnebunește în ultimul timp cu fotbalul.Mi-a zis că a auzit el plase teren fotbal de la Romnets și că vrea să cumpărăm astfel de plase teren fotbal să ne facem acasă un teren .

I-am explicat eu că nu avem cum să cumpărăm o plasă teren fotbal,pentru că nu avem spațiu suficient și unde să amenajăm un teren de fotbal.În schimb i-am explicat că prietenul lui tati este un antrenor de fotbal bun și că poate merge la el la teren pentru a practica sportul acesta.

Nu ne interesează de unde cumpărăm plase pentru că noi nu avem unde să o instalăm,cu toate că mi-ar place să am un teren al meu 🙂 Prietenul lui tati să îi spunem Claudiu, a terminat de curând facultatea de sport și și-a deschis în apropierea casei noastre un teren de sport.

Țin minte că era un teren gol și la început se gândea să îți cumpere plase teren handbal, dar din păcate la noi handbal nu se face decât prin scoli.Fotbalul e temelie :)) așa că totul a început de la aceste plase  de teren.

Și-a luat mai întâi o plasă teren fotbal la un preț mic , chiar mai mic decât de aștepta și de aici a început totul. La Romnets a găsit totul și i s-a părut că raportul calitate –preț e unul foarte bun și asta a fost și primul criteriu pentru care a ales acest site.

A aflat și de avantajele achiziționării acestor plase și s-a decis că aici e cel mai bine

  • fibrele de înaltă rezistență extind durata de utilizare a plaselor cu cel puțin 20%;
  • calitate premium, rezistență, durabilitate, cea mai buna alegere pentru pereții laterali ai terenurilor.
  • fibrele de polietilena nu absorb, nu rețin apa de la ploaie sau zăpadă, prin urmare plasa nu se îngreunează și nici nu putrezește ușor.

Totul sună mai bine, mai ales că la noi plouă mai ceva ca la Londra iar zăpada ține și 4-5 luni.După cum ziceam totul a început de la acele plase teren handbal dar s-a concretizat totul cu o plasă teren fotbal.

Acum terenul este gata și este pregătit pentru copilașii care îți doresc să practice un sport.O chestie tare este aceea că plasele sunt importate în stare brută iar cei de la Romnets te ajută să ai plasa  exact pe măsura care îți trebuie.Aaaa și la comenzi peste 100 de lei transportul este gratuit… îmi place treaba asta…. Bine Claudiu a beneficiat de toate aceste avantaje iar copilul meu se va bucura și el de calitatea produselor.

Deci dacă ești și tu în căutare de  plase teren fotbal sau plase teren handbal sau orice alt sport, sau pur și simplu vrei pentru terenul de la școală , poți apela la Romnets și nu vei regreta.

Deyutza

One Comment

  1. Ar fi bine ca in fiecare cartier sa fie amenajat cate un mini teren de fotbal unde copii sa-si descarce energia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.