Vara te menții în formă pe bicicletă

Mersul pe bicicletă e unul din sporturile mele preferate.Nu doar că este o modalitate plăcută de a-mi petrece timpul cu familia dar este și foarte sănătoasă care mă ajută să mă mențin în formă. Cum dă căldura afară m-aș plimba non stop, atât eu cât și soțul dar și copilul iubim mersul pe bicicletă.Eu  nu pot nu îmi permit să merg toată ziua, dar soțul din primăvară până în toamnă târzie merge la servici cu bicicleta.Copilul e afară la joacă toată ziua și nu se mai satură de ea- da suntem bick addicted :))

De multe ori, în special sâmbăta sau duminica scoatem bicicletele și ieșim la plimbare toți trei, o adevărată bucurie.Bicicleta a devenit un mijloc de transport foarte iubit de majoritatea persoanelor în special din orașele aglomerate.

Soțul meu este mereu în căutare de biciclete noi, ultima pe care a văzut-o a fost o bicicleta de la sportaddict și l-a cam pus pe jar. Mereu e în căutare de biciclete de vânzare și intră foarte des în magazine biciclete.Chiar dacă e vorba de magazine online sau cele fizice mereu e în căutare de accesorii pentru biciclete și e foarte atent la preț.

Mie îmi place să merg pe bicicletă însă nu mă pricep și la detaliile  tehnice. Dacă intru la cuvintele cheie pe care le folosește cel mai des găsesc mereu biciclete de vânzare sau magazine biciclete. :)) Cât e vara de lungă asta e preocuparea lui numărul unu în sezonul cald. Pentru mine bicicleta te scapă de kilogramele în plus. Dacă mergi măcar de două ori pe săptămână cu bicicleta,o perioadă bună de timp clar scapi de câteva kilograme în plus,soțul meu are în jur de 90kg, iar pe perioada cât pedalează se simte mult mai bine și mai ușor.

Mersul pe bicicleta te ajută să îți tonifiezi musculatura corpului.Acesta pune  accent pe gamba și pe coapse, dar lucrează și abdomenul- un lucru minunat. Hmm îți sună cunoscute aceste probleme ? atunci este timpul sa alegi mersul pe bicicleta, pentru a slabi și a-ți tonifia mușchii. Acest tip de exercițiu stimulează detoxifierea organismului și pielea ta va arata mult mai bine.În funcție de cât efort depui poți să pierzi între 300 și 700 de calorii.Mersul pe bicicleta îmbunătățește nivelul de energie al organismului cu 20% și scade starea de moleșeală cu 65%.

Mda… pot continua așa mult și bine, ne plac bicicletele și voi găsi mereu argumente pro pentru ele. După cum ziceam mai devreme soțul meu văzuse ceva biciclete la SportAddicted și i-au cam luat ochii.Biciclete super și la un preț bun, zic asta pentru că știu câți bani a dat el pe ultima sa bicicletă.

Diverse firme, biciclete și mai mari și mai mici cumperi pentru toată familia.Intrând pe site am văzut și restul criteriilor după care poți alege o bicicletă bună.Dacă era după mine,eu aleg după aspect și cam atât,dar o bicicletă bună începe întâi prin alegerea categoriei – oraș, de munte, cursieră,cross și multe alte criterii.

Poți să îți alegi și cadrul de cât să fie, mărimea jantelor,culoarea sau dotările, da .. e un site complex unde îți poți găsi bicicleta dorită.Fiind un magazin online poți să faci o comandă online, foarte ușor.

Printre avantajele comenzilor din acest magazin online se afla plata în rate, plata ramburs.Produsele originale sunt mereu disponibile , livrarea se face în 24-48 de ore și garanția este  de până la 36 de luni, minim 24 de luni.

Te-am convins și pe tine ?Ieși în week-end la o tură  ? 🙂

Povestește-mi tu cum te menții formă ?

Deyutza

3 Comments

  1. Toti trei avem biciclete si ne place sa mergem impreuna la plimbare sau in drumetii.

  2. Ai mei toti au bicicleta si toti o si folosesc in afara de mine, eu nu pot din cauza problemei de la picior eventual poate daca se va putea dupa operatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.