Un parchet bun – parchet laminat Egger

Sincer nu le am eu cu vopselele, parchetul , sau mai știu eu ce ține de amenajarea casei. Eu știu doar ce îmi doresc,cum îmi doresc și cum va arăta la final. Pentru început vreau să îmi schimb parchetul și soțul meu mi-a recomandat parchet laminat 8 mm Egger de la Emenatwork.ro .

Am câteva idei în minte pentru modificări prin casă și mă gândeam că parchetul trebuie primul schimbat pentru că un parchet nou da un alt aer casei. Un parchet laminat 8mm cea mai bună variantă după părerea soțului. Parchetul este o pardoseala caldă care conferă un ambient spectaculos și se montează ușor și rapid. În plus, datorita gamei mari de decoruri pentru parchet laminat Egger, ai posibilitatea de a alege un parchet Egger din stejar, din frasin, din nuc sau alt model de lemn.

De exemplu, un parchet laminat 8mm din stejar va fi rezistent și durabil, iar varietatea de nuanțe și granulație îi vor oferi caracter. Cică o nouă tendință este parchetul alb, acesta creează impresia unei camere mult mai mari.

Un parchet bun – parchet laminat Egger

Mda e greu, nu știu ce să aleg, soțul vrea parchet laminat Egger și eu sincer nici nu știam ce e ăla. Știam doar că vrea schimbat parchetul în casă. Dar ca să știu am dat un search și am descoperit că parchetul laminat este un tip de pardoseală compus din lemn într-un procent de peste 80%. Sună bine treaba asta mai ales că are o rezistenţă foarte bună la şocuri şi este ideală în dormitor. În camera copiilor şi/sau  bucătărie, acesta fiind extrem de ușor de întreținut. Ieftin, durabil, uşor de instalat şi uşor de întreţinut, parchetul laminat oferă un excelent raport calitate-preţ.

Cum întreții parchetul laminat

  • Pentru o întreţinere de zi cu zi, este suficient să aspiri parchetul și să îl curăți cu un mop ușor umezit. Asta pentru  a nu umezi prea mult parchetul și a-l deteriora.
  • Este de indicat să eviți folosirea produselor chimice de curățare puternice sau produse cu textură uleioase. Acestea pot lăsa urme sau să decolorează suprafețele.
  • Dacă vrei să achiziționezi produse de curățat, alege-le pe cele profesionale, potrivite pentru tipul de parchet laminat pe care îl ai. Dacă nu vrei să dai bani mulți poți foarte simplu să ștergi parchetul cu apă și oțet alb. Amestecă o ceașcă de oțet alb cu două căni de apă și folosește soluția pentru a împrospăta aspectul lemnului și pentru a distruge toți microbii existenți- simplu și ieftin.
  • De asemenea evită să mergi cu tocuri sau în ghete cu crampoane. Dacă ai animale prin casă poți proteja parchetul cu covoare.

Nu e foarte greu însă trebuie puțină atenție și din tot ce mi-a povestit ma convins că e cel mai bun de care avem nevoie. Preț bun, calitate ce poți să mai vrei…. Mda știu trebuie să aleg nuanța și lemnul din care să fie. 🙂

După ce mă hotărăsc cu toate astea trebuie să văd ce culoare văruiesc și apoi să văd cum combin cu mobila… Da , doar am zis că am multe în minte și vreau să fac modificări.

Tu ce fel de parchet ai? Sau ce fel îți dorești ?

 

Deyutza

2 Comments

  1. In toate camerele am pus parchet laminat pentru ca este mult mai usor de intretinut si curatat, unde mai pui ca este si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.