Saturday’s Theme-25. Fruit

Așa ca de sfârșit de lună a venit și timpul fructelor. Dacă până acum ne-am axat pe mare, soare,călătorii uite că astăzi e despre fructe.Eu am optat pentru câteva fructe de sezon și fructe care îmi plac.Am ales să ștampilez cireșe și căpșuni, iar după ce am făcut manichiura, am editat pozele am primit  o comandă de pe Aliexpress unde avem o mulțime de water-decals-uri cu diferite fructe.Nu am mai schimbat manichiura pentru că deja era a doua încercare și mi-a plăcut și cum  a ieșit.Nimic deosebit însă modelul se vede frumos ștampilat pe bază albă.

Baza  manichiurii a fost nelipsitul #33 de la Essence,iubesc această ojă,din câte am încercat acesta este perfect.Modelul ștampilat a fost cu lacul de unghii de la Melkior #anytime red  și apoi am sigilat totul cu top coat-ul Essence.

Cam atât despre manichiura de săptămâna aceasta, abia aștept  pe cea de luna viitoare.Nu sunt tocmai fericită pentru că timpul trece ca nebunul și nu mai sunt decât două luni de vară iar eu abia dacă m-am încălzit la soarele anemic….Totuși prima temă de luna viitoare va fi una pe placul meu și pe placul multor persoane 🙂

Până atunci hai să ne vitaminizăm puțin. Sunt curioasă fructul tău preferat care e?

 

Deyutza

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.