Mascara WOWbrow by Melkior

Cred că știi și tu cât de importante sunt sprâncenele pentru expresivitatea chipului tău, al nostu în general. Zâmbim, ne întristăm, ne incruntăm, tresărim, ridicaăm o sprânceană, ne miram… Toate aceste emotii se citesc clar pe fata noastră. De aceea, avem mereu grija de sprancene, le pensam, le dam forma care incadreaza perfect ochii pentru o imagine incantatoare, le vopsim, le corectam, le creionam. Un machiaj complet nu poate fi teminat dacă nu îți conturezi și sprancenele.Nu le lăsa niciodată la voia întâmplării.

Ce poți face pentru a fixa firele rebele? Melkior iți sare in ajutor cu noua gama WOWbrow, un must-have al acestui sezon.

Mascara pentru sprancene WOWbrow Melkior este ideala pentru a uniformiza si fixa firele rebele.Sună bine nu ?Eu am avut de la alt brand și chiar e foarte util așa ceva.

Această mascara  conferă volum, prezintă o textura ușoară, nu se intinde, se aplica foarte ușor și, cel mai important,  e foarte rezistenta (rezista pana la 12 ore).

Important este faptul ca are o formula pe baza de caolin si ceara naturala– interesant nu ?

Se gaseste in 2 nuante: Medium (ref.11780) si Dark (ref.11781).

Cum se foloseste? Se aplica cu ajutorul periei cu care este prevazuta. Se poate crea un aspect natural sau mai intens, in functie de efectul dorit. Se indeparteaza cu demachiant clasic.

Acum sprancenele tale vor arata impecabil! Ce zici te tentează ?

Deyutza

3 Comments

  1. Ador toate rimelurile de la Melkior, alungesc mult genele si redau acel efect de ”falsies”. Trebuie sa o incerc si pe aceasta 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.