Pregătește-ți corpul pentru vară cu Noblezza

Vara și-a intrat serios în drepturi, suntem deja aproape de  sfârșitul lunii iunie,prima lună de vară.Teoretic mai sunt 2 luni și deși vremea nu e neapărat cea mai caldă cel puțin la mine în zonă sunt sigură că tu deja ți-ai scos picioarele la soare și ai profitat de razele lui fierbinți.

Dacă  tot e vară e și perioada concediilor iar majoritatea fetelor  se pregătesc pentru a arăta bine în costum de baie și nu numai zic că o remodelare corporală este cea mai indicată în acest moment.Bine cu cât este începută mai din timp este cu atât mai bine.Cât putem trebuie să avem grijă de corpul nostru și să îi oferim tot ce e mai bun.

Sunt invidioasă pe fetele astea care sunt simfide, bine am fost și eu  o dată dar cu trecerea timpului corpul meu parcă nu mai vrea să mă asculte.De aceea cel mai indicat pentru mine, pe lângă regimul alimentar ținut este indicat o remodelare corporală dar și un tratament celulită. Mă omoară treaba asta și sunt atât de tristă că nu mai sunt ce-am fost o dată 🙂 .Cred că ar trebuii să se facă și varianta feminină a melodiei ”Pușca și cureaua lată” :))

În ultimul timp mă cam lupt cu celulita și vorba aia pe timpul iernii nu mă prea deranjează dar cum dă căldura și trec la fuste și pantaloni scurți parcă îmi doresc să scap de ea cu orice preț.Costumul de baie nu mai stă așa cum stătea în anii trecuți și dacă vreau o schimbare trebuie să fac ceva.

Am auzit  de curând  de Vela Shape, acesta este un aparat ce  îmbină 4 tehnologii: radiofrecvența bipolară, infraroșu, vacuum pulsat și masajul  cu role mecanice, pentru rezultate rapide, încă de la prima ședință- Hmm ce bine sună.Vela Shape 2 nu este o metodă de pierdere a greutății, ci tratamentul ideal de remodelare corporală. Oricât ai slăbi cu ajutorul dietelor sau exercițiilor fizice, există zone cu grăsime depozitată de care nu poți scăpa, eu le știu foarte bine.

Beneficiile tratamentului Vela Shape 2

– folosește aparatură medicală atestată, de ultimă generație;treatment-areas
– este un tratament total neinvaziv;

– asigură slăbirea localizată;

– tratează laxitatea (moliciunea) pielii;
– tratează vergeturile;
– reduce vizibil și previne celulita;
– anulează efectul de coajă de portocală;
– remodelează corpul;

– îmbunătățește aspectul pielii în zona lucrată;

– îmbunătățește circulația sanguină locală;

– stimulează drenajul limfatic local;

– elimină toxinele din organism.

 Sună bine nu? Știu și nu cred că este femeie să nu își dorească un asemenea tratament.Păcat totuși că Noblezza nu este decât în București,deci bucureștencelor profitați de ocazie.

Partea drăguță este că la salon, pot profita și bărbații de tratamente și tot aici poți beneficia și de alte servicii nu doar de remodelare corporală sau tratament celulită.

În concluzie trebuie să fac ceva cu corpul meu dacă vreau să arăt bine când plec în concediu.6 ședințe pentru fese și 6 ședințe pentru coapse ar fi perfecte pentru un trup perfect dar Bucureștiul e departe.

Tu cum te pregătești pentru concediu și costumul de baie ?

Deyutza

4 Comments

  1. Am fost și eu la câteva ședințe cu Vela Shape, mi s-a părut un pic dureros în anumite momente, dar rezultatul final merită orice durere.

  2. Ma tot gandeam si razgandeam daca merita sau nu. Insa dupa tot ce am citit am incercat si nu mi-a parut. Merita sa faci cateva economii, rezultatele sunt incredibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.